Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popatrzcie kobietki

Cudowna metamorfoza.

Polecane posty

Gość popatrzcie kobietki
Z tych końcowych zdjęć najlepiej wygląda na drugim według mnie. Ale chodzi mi o to, że ta kobieta jest po prostu do siebie niepodobna.

sumujac, te 3 ostatnie zdjecia to odmlodzili ja o jakies 10 lat, ale to zdjecie gdzie juz jesst calkiem wymalowana - to wyglada jakby to bylo na poczatku lat 90tych: za duzo wszystkiego w makijazu, ten styl, fryzura, ubiur i w ogole nie ma to nic wspolnego z obecna moda. Kto tak teraz sie nosi?

Gość za dużo ubioru
to tam nie widać

pomysl troche - sadzac po gorze jej ubioru nie sadze zeby byla ubrana w dziurawe dzinsy

Gość za dużo ubioru
Sugerujesz mi że nie myślę ? I że jestem głupia ?

Gość za duzo ubioru
Jak fryzura nie ma nic wspolnego z moda?? Ma grzywke ktora teraz ma mnostwo pań, a co Ci w sstroju przeszkadza, widac zakiecik. Do konca nie widzisz a juz oceniasz.

to ci sie chyba mody pomylily bo ja nie widzialam zadnej kobiety w takiej fryzurze, a modne grzywki sa typu Anna Mucha czy czy Magda z zespoly Goya. Calosc daje takie wrazenie mody lat 90tych. Nikt ci nie kaze sie ze mna zgadzac, to jest tylko i wylacznie moje zdanie wiec nie mam zamiaru sie z toba o to klocic.

Gość to jest komputerowo

Gość za duzo ubioru
ta wypowiedz z godziny 15:39 to ktoś się pode mnie podszył Hehe Ja zakończyłam wymianę zdań na Twojej wypowiedzi z godz 14:07 z prostego powodu. Nie chciało mi się już stukać na klawiaturze :) ale widzę że ktoś dalej pod moim nickiem kontynuował. Pozdrawiam