Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honoratka21

wszystkie kobiety maja taką malutką sliczną stópkęa ja taką wielką

Polecane posty

Gość honoratka21

tak sobie czytam rózne wpisyi prawie wszystkie z Was mają takie malutkie, śliczne stópki , rozmiar 37,38. a ja mam ogromną stopę. rozmiar 39 przy wzroscie 170 . tragedia:((((tak bardzo wstydze się chodzić w spódniczkach , bo wtdey moje oromne stopy są jeszcze bardziej widoczne

Gość jagoo
masz jakis problem??masz jaknajbardziej normalną stope

Gość czarna inez21
naprawdę dziewczyny opanujcie się!!! macie już coraz głupsze problemy:(

Gość a ja mam rozmiar 40
a czasem nawet 41 (ale to juz rzadko) przy 176 cm i sie nie przejmuje bo nie ma czym...no moze czasami jak buty jakies fajne znajde i w rozmiarze 37 sa super, a w 40 wygladaja jak kajaki...i nie moge tez z czubami nosic, ale jakos zyje i jakos kompelsow jeszcze nie mam z tego powodu:)

Gość pffff
jako pocieszenie powiem ci ze ja mam rozmiar 38/39 (zazwyczaj jednak 39) przy wzroscie 162cm. i na dodatek moja spota jest plaska:( taka pletwowata no i co...nic z tym nie zrobie,po prostu nie chodze w spodniczkach i np.japonkach latem:P

Gość smileee
gorzej wyglada stopa 35/36 a kobieta ma 172 jakby sobie uciela noge, bardzo brzydko to wyglada:) to zalezy od proporcji nie ma to jak ładna babeczka 170 i ma noze 37/3 jet proporcjonalna:) i nie chuda tyka:)

Gość 36 mam
zato cycki mam duze bo e

Gość markiza a ile masz wzrostu
? pocieszę Cię - mam koleżankę, która nosi rozmiar buta 33:), a ma już 27 lat więc noga jej już nie urosnie

Gość ehh........
ja mam 172 wzrostu i stopę 40...do tego szerokie podbicie wiec niektóre fasony musze kupować na numer 41. i nie mam kompleksów na tym punkcie...dbam o to żeby buty ładnie pasowały, biegam w spódnicach ile wlezie, a faceci się oglądają i raczej nie po to żeby wyśmiewać moje wielkie stopy ;) tylko czasem jak wejdę do sklepu z butami to wyć się chce...wszedzie te czuby!! widziałyście buty 40 z czubami?? kajak!! ogromniasty kajak!! no i zawsze najładnieszych par to 40 już nie ma bo wykupione...taka prawda, 40 to bardzo popularny rozmiar...zawsze mi się kupę czasu zejdzie zanim kupie sobie butki :(

No tak- a inna sie tu niedawno żaliła, ze ma stope za małą... Jak babcie kocham...

Gość hop hop hop hop
wy ludzie się cieszcie że macie nogi a nie bluźnijcie,bo to się może źle skończyć

Gość a ja mam
jeda stope dluzsza od drugiej o 0,5 centymetra:P i zamiast rozmiaru 38 musze miec 39

Ja mam 175 mam stopę 40 ( czasem 39 ) i nigdy nie myślałam, zeby narzekać z powodu stóp- ciesze się, ze mam je zdrowe i mogę się poruszać o własnych siłach. Nosze sandałki, buty z czubem, kozaki, chodze bardzo często w spódniczkach i nigdy w zyciu nikt mnie nie wyśmiewał z powodu moim stóp- moze dlatego, że mam je bardzo zgrabne ( jedni mówią, że chude ) dlatego nie wygladają na wielkie...ale nie przypuszczałam, że ludzie mogą mieć tego typu problemy. DO AUTORKI Najwidoczniej nie masz większych problemów i się o nie prosisz...kiedyś może być za późno...nie znam gorszego forum od tego- na 100 topików 98 jest na temat" mam za duża głowe", "mam wielkie stopy", "mam 176 i wazę 45 kg- czuje się grubo" i "mam brzydką twarz" " cellulit odbiera mi cheć do życia" NO LUDZIE...cieszcie się z tego, co macie...nie wiem w jakim kręgu się obracacie, ze jesteście tak zakompleksieni...jakbym zaczeła swoje kompleksy wyliczać, to pomyślelibyście, ze jestem maszkaronem do kwadratu- a jestem atrakcyjną kobietą- afiszuje swoje atuty i nadrabiam uśmiechem, poczuciem humoru i tym, że jestem inteligentna i pewna siebie- na to ludzie zwracają uwagę, a nie na to czy ktoś ma 2 cm większa stopę od Letici Casta i szersze wargi od Angeliny Jolie,. Mądry człowiek potrafi dojrzeć piękno w kazdym człowieku, nie szuka ideału, bo wie, ze go nie ma. Mam wrażenie, ze te kobiety, które są zakompleksione to jakies dyskobolki obracające się w kręgu dresiarzy, którzy spotykają sie z dziewczynami, zeby pochwalić się, ze ma ladniejszą od kolegi, albo chcą przelecieć ( cytuje ) "zajebista suczkę", nie mają nic innego do roboty jak tylko wymalowac się, ubrać, skoczyć na solar i paradować z nadzieją, ze ją ktoś poderwie, albo modlić się, zeby ją facet nie zostawił dla innej, która ma prostrze palce u nóg, albo mniejsze dziurki w nosie...

Gość MAM 174 CM I NÓŻKĘ 39
UWAZAM ZE TO JEST AKURAT JAK NA MOJ WYSOKI WZROST, MAM KUZYNKĘ TEGO SAMEGO WZROSTU Z NÓŻKA CHYBA 37 UWIEZ ZE U KOGOS WYSOKIEGO LEPIEJ WYGLĄDA WIEKSZA!! A ZRESZTA OLAC TO MASZ JAKIE MASZ NIC NIE PORADZISZ:) JAK CI KTOS ZROBI JAKIS PRZYTYK TO NA BANK SAM MA JAKIS KOMPLEKS I CHCE ZEBYS TY SIE POCZUŁA ZLE!! POZA TYM O WIELE LEPIEJ WYGLĄDA NAWET NIEZBYT KSZTAŁTNA STOPA W DUZYM ROZMIARZE ALE ZADBANA NIZ MAŁA ALE BEEE!!!