Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzamajka

tabletki anty... a marichuana

Polecane posty

witam chce zaczac brac tabletki antykoncepcyjne ale slyszalam ze paląc papierosy jest ryzyko ze nie beda one skuteczne rowniez od czasu do czasu pale marysie a jaki ona by miala zwiazek z tabletkami to juz wogole nie mam pojecia dlatego tez prosze o pomoc! jezeli ktos wie cokolwiek na ten temat...

poczytaj ulotkę może na początek :P Marichuana ci nie zaszkodzi, gorzej jakbyś MARIHUANĘ paliła :P

wybacz mala pomylka w pisowni mam na mysli MARIHUANE ;] a chyba nic ci sie nie stalo ze napisalam przez ch:P

nie wiem czy jest jakis wplyw,na dzialanie i skutecznosc raczej nie,natomiast jak i przy paleniu papierosow jest podwyzszone ryzyko raka.

Gość na moje oko
wydaje mi sie ze to nie ma wplywu na antykoncepcje. Ja biore tabletki i pale regularnie grass i w ciazy nie jestem :P i mam nadzieje ze nie bede

Gość karolinkamalinka
Brałam tabletki pzrez 5 lat, od czasu do czasu paliłam marihuanę i mamusią nie jestem, więc myslę ,że to nie ma wpływu na efekt antykoncepcyjny :)

Gość ale glupoty
przy paleniu papierosow i braniu pigulek nie ma zwiekszonego ryzyka raka, tylko zawalu serca. Ryzyko raka jest zawsze takie samo przy paleniu, wiec pigulki tu nie maja nic do rzeczy

hmm a ile masz lat autorko? bo pom trzydiestce jak sie pali i bierze te tabletki wzrasta ryzyko udaru mozgu lub zawalu:P

dzieki za odpowiedzi:) a lat mam 18.... no ja niestety jestem nalog papierosowy i co jak co musze przyznac ze zajarac to lubie czesciej obie rzeczy probuje ograniczyc ale tylko na tym sie konczy:(