Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejlalbn

Czy jestem w ciazy?POMOCY

Polecane posty

Gość lejlalbn

Brałam regularnie pigułki, raz po stosunku wziełam 8 pigułek (4 pigułki* 2 razy co 12 godzin) bo miałam wymioty.Kochałam sie w 7 razy w ciagu tego cyklu , teraz odstawiłam pigułke po 21 dniach brania i mam lepki sluz przypominajacy kurze jajko mimo ze jest to 23 dzien cyklu i ciagle sikam ,bo pije czerwone herbata.

Gość Hilfeeeeee
jaka idiotka:O Ile masz latek dziecko???:O 8 pigulek:D:D:D:D:D

Gość lejlalbn
tak to jest metoda yupize i mam 24 lata :) ale studiuje i niezalezy mi jeszcze na dzieciach.

Gość lejlalbn
mam dzis goraczke 37,2 i ciagle latam do ubikacji i ten dziwny sluz :(

Gość mozliwe ze jestes w ciazy

a kiedy ta temperature mierzylas? Przed wstaniem z lozka czy w ciagu dnia? Bo jak w ciagu dnia, to jest to raczej normalne, ze ma sie w drugiej czesci cyklu podwyzszona temperature- ja tak mam co miesiac. To jaki w koncu masz ten sluz? Ile trwa twoj przecietny cykl?

Gość lejlalbn
mierzyłam przed chwila jestem 23 dniu cyklu, i czekam panicznie na okres ,pozatym moja@@@@@ mnie troszke ciecze.

Gość lejlalbn
W Marcu 1 pigułke wziełam 17.03 w trakcie mieszaczki i brałam do 7.04 i teraz czekam na okres to było 22 pigułki-przez pomyłke wzielam o jedna za duzo :-( ale ciagle sie wyprózniam i mam dziwny kolor wydzieliny- jak jajko kurze.

Temperatura sie nie sugeruj. Tak samo ciagle sikanie nic nie oznacza. NIe wmawiaj sobie coraz to nowych symptomow. Na tym etapie- nawet jak bys byla w ciazy- to raczej nie powinnas miec tak wczesnie zadnych objawow. MIerz sobie codziennie temperature (tylko nie pod pacha!) przed wstaniem z lozka- jak jest ona podwyzszona i w terminie skodziewanej miesiaczki nie zaczenie spadac, to dopiero wtedy mozesz zaczac sie martwic. A co to znaczy, ze \"@@@@@ cie troszke ciecze\"?

Gość lejlalbn
mój kobiecy organ rozrodczy (.) ...:)Czyli jak bedzie mi spadac tzn ze jestem w ciazy tak?

jak ci zacznie spadac, to nie jestes w ciazy! wysoka temperatura jest wlasciwa dla ciazy!

Gość lejlalbn
Bardzo dziekuje ;-) . Czy na tym etapie mozna zrobic wiaryogny test ciazowy?

kiedy konkretnie spodziewasz sie okresu? Najwczesniej mozna taki test zrobic wlasnie w dzien spodziewanej miesiaczki- nie wczesniej! Ale czesto te testy nie wychodza, bo to jednak dosc wczesnie, jak na wykrycie- wiec moze ci wyjsc negatywny, mimo ze mozesz byc w ciazy. Wiec dla spokoju mozesz sobie zrobic w terminie miesiaczki, ale powtorz tydzien pozniej- dla pewnosci.

Gość lejlalbn
Pigułke 22( bo sie pomyliłam i wziełam za duzo o 1) wziełam 7.04 i teraz czekam na okres

Gość lejlalbn
ale ponoc to nie wplywa czy 21 czy 22 .

czy dobrze rozumiem, ze masz cykle 23 dniowe? A moze czegos nie zrozumialam? Czy oznacza to, ze teraz powinnas dostac okres?

Gość lejlalbn
moj cykl od 1 pigułki tzn. 17.03 do 22 pigułki 7.04 i czekam na okres ,a przecietnie mój cykl trwa 28,29 dni