Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy...

OSTATNIO BARDZO WOLNO GOI MI SIĘ SKÓRA NA TWARZY

Polecane posty

Gość Pomocy...

To normalne na wiosne? Czy ze mna jest cos nie tak... Chodzi mi o slady po pryszczach i drobnych ranach na twarzy, ktore kiedys goily sie bardzo szybko i znikaly bez sladu, a teraz zostaja i za nic nie chca zejsc :( mam 22 lata, wiec moja skora powinna sie jeszcze sama regenerowac bez problemu.. Co jest :( Stosuje rozne masci, typu masc z wit. a, tointex (to na te slady czerwone), krem wybielajacy flos-lek, krem Wala na blizny, Dermalibour i nic nie pomaga :( Moze powinnam to pieprzyc i nie smarowac niczym, tylko zostawic samo? ale wtedy boje sie, ze nigdy nie zejdzie.. Pomozcie! Mam cala twarz w czerwonych plamach!

Gość kolega
a co wpierdol regularnie dostajesz???

Gość vsdvdsvsd
mam to samo mam 21 lat i zauwazylam ze leko rozdrapie hrostke robi sie ogromny czerwony pryszcz a raczej plama czerona grr

Gość nieznośna__
może to jest kwestia bakterii,bo np pryszcze wywołane bakteriami tlenowymi szybciej sie goją a te wywołane beztlenowymi wolniej

Gość mam cos podobnego
co prawda to tylko 2 plami ale nad wargami i wyglada jakbym miała wasa ... wrr... gdzies na forum czytałam, ze ktos tam na takie ranki (tez po tradziku i krostach) poleca masc tormentiolową ... faktycznie cos w tym musi byc bo: po pierwsze - moja dermatolog kiedys przypisałam mi ta masc na pewne zmiany na twarzy (ale to nie by ani tradzik ani nic podobneg) po drugie - kupiłam ta masc, smaruje te dwie zmiany od piatku, przez cały weekend (poza sobota wieczor) siedziałam w domu wiec starałam sie wcierac masc jak najczesciej i musze powiedziec ze widac efekt - zesztło - nie całkowicie ale mysle ze jak dobrze pojdzie to za tydzien zapomne o tym swinstwie Masc tormentiolowa - dostepna w aptekach, takze interentowch , koszt ok 4- 6 zł (zalezy jaka apteka)

Gość mam cos podobnego
co prawda to tylko 2 plami ale nad wargami i wyglada jakbym miała wasa ... wrr... gdzies na forum czytałam, ze ktos tam na takie ranki (tez po tradziku i krostach) poleca masc tormentiolową ... faktycznie cos w tym musi byc bo: po pierwsze - moja dermatolog kiedys przypisałam mi ta masc na pewne zmiany na twarzy (ale to nie by ani tradzik ani nic podobneg) po drugie - kupiłam ta masc, smaruje te dwie zmiany od piatku, przez cały weekend (poza sobota wieczor) siedziałam w domu wiec starałam sie wcierac masc jak najczesciej i musze powiedziec ze widac efekt - zesztło - nie całkowicie ale mysle ze jak dobrze pojdzie to za tydzien zapomne o tym swinstwie Masc tormentiolowa - dostepna w aptekach, takze interentowch , koszt ok 4- 6 zł (zalezy jaka apteka)