nikitka07 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 co rozumiecie pod pojeciem stosunek przerywany: to ze facet wyjmuje czlonka w ostatnim momencie przed wytryskiem, czy kazde jednorazowe wlozenie czlonka bez gumki do pochwy?? bo powiedzmy ze facet wszedl we mnie na chwilke w (chyba) dzien plodny i zaraz wyszedl, nie mial ani wytrysku ani nawet tego plynu przed nim czy to daje duze prawdopodobienstwo ciazy? ocenianie mnie i mojej wypowiedzi zostawcie dla siebie, prosze o porade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikitka07 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 odpowiedzcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzia lalka nieduza Napisano Kwiecień 9, 2006 To pierwsze.. czyli kiedy facet konczy seks kiedy czuje ze za moment nastapi wytrysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikitka07 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 no tak a czy jesli wkłada członka na chwile według was tez moze w bardzo prawdopodobny sposob prowadzić do zapłodnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzia lalka nieduza Napisano Kwiecień 9, 2006 Jesli są na nim plemniki to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach