Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie

jutro mam usowanie nadzerki i boje sie

Polecane posty

Gość boje sie

jutro bede miala laserowo usowana nadzerke strasznie sie boje. lekarz mowil ze to nic nie boli ale ja strasznie sie martwie ze jednak cos bede czula. mam niski prog bolu i nawet u dentysty potrafie plakac z bolu. niech ktos powie czy to nie boli naprawde??

Gość mnie nawet obcinanie włosów
boli i też miałam usuwaną nadżerkę-nie boli,spoko

Gość psinka123
nic nie boli!!!nie bój sie!!!

naprawde nic nie boli.Zresztą to jest robione w zieczuleniu.Jak już będize po wszystkim to będizesz cuzła się taka ogłupiona,bo tak te znieczulenie działa.Zabierz ze sobą tez podpaski bo będizesz krwawić

Gość florystka
ja miałam dwie wypalanki i jakoś nie przypominam sobie żebym dostała znieczulenie ale spoko to nie boli

Gość boje sie
ale ja mam robione laserem lekarz powiedzial ze nie bede krwawic. znieczulenia tez nie ma bo podobno nie jest potrzebne. ja chce znieczulenie ale lekarz nie chce dac. zarz ide i sie boje strasznie okropnosc dlaczego takie rzeczy musza sie przytrafiac kobietom jakies laserowe usowania :(

Gość a ja robi sie
to znieczulenie? czy to zastrzyk??

mi lekarz powiedizał że będe krwawić i tez tak było.Krwawiłam przez ok 3 tygodni.A co do znieczulenia to był to zastrzyk

jakie kwawieinie???ja mialam tylko uplawy przez jakies 3 dni choc spodziewalam sie duzo dluzej,ok 2 tyg.tez panikowalam ale niepotrzebnie,zadnego znieczulenia,twalo ok 5 min na fotelu i po wszytskim tego samego dnia jeszce ruszylam w podroz,takze glowa do gory!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
nie bój się, to nic nie boli. ja przed pójściem do dentysty płaczę trzy dni, a co wyprawiam w gabinecie lepiej nie mówić :-) . a nadżerkę usuwaną miałam i NIC nie poczułam. ZERO bólu