lala19 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 kazdy gada inaczej, raz zdarzylo mi sie wymiotowac dzis wzielam 4 tabletke biore od prawie roku czy jestem zabezpieczona mimo tego ze w czasie przerwy wymiotywalam?? prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 poomoze mi ktos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omeno Napisano Kwiecień 9, 2006 to nic ze wymiotowalas, nic ci nie bedzie, moze to zatrucie :) na pewno nie ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Kwiecień 9, 2006 Wymioty mają znaczenie tylko wtedy kiedy zwymiotujesz 2 - 3 godziny po wzięciu pigułki, bo mogła ona się jeszcze nie wchłonąć całkowicie z przewodu pokarmowego. Wymioty po tym czasie, lub tym bardziej w okresie siedmiu dni przerwy, już nie maja żadnego znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Kwiecień 10, 2006 bardzo wam dziekuje!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach