Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexs

co raz mniej blondynek coraz wiecej nie naturalnie czarnowłosych kobiet

Polecane posty

Gość Alexs

coraz mnie j widze blondynek nie rozumiem tego czemu kobiety wola mieć szare włosy bo takie dla mnie sa szatynki nie mowiąc juz oczarnych nienaturalnie czarnych wlosach o pomaranczowych skóach moje drogie panie chcecie sie zmienic na lato proponuje pojscie do fryzjera aby przyciac wloski przefarbowac sie na jasniejszy kolor moze byc miodowy blond zadbac o wlosy bo nau licach same zmokle kury chodza z włosami długimi smetnymi natomiat krotsze wlosy zauwazyłem maja laski naprawde zadbane z charakterkiem noi z pomyslem na siebie a nie ciagle w tej samej długiej fryzurze p atrzecie brunetki na brodzik jak sie zmienila na PLUS recz jasna mlodo wygląda świerzej jej twarz prpmieniej pozdrawiammmmm wszystkie panie bo sa warte grzechu tylko niech zadbają o wlosy długosc ikolor

Gość fajny gosciu
najladniejsze wlosy - dlugie, przynajmniej do ramion i w naturalnym kolorze, niewazne jakim :)

Gość tobie sie podoba to
a Romanowi spod czwórki tamto :classic_cool: ten woli blondynki tamten brunetki, jeszcze inny szatynki, a jeszcze innszy rude I dogodź tu wszystkim naraz jak kazdy doradza po swojemu i kazdy mysli ze tylko on ma racje 😠

Gość magnolia biała
:)👄

Gość ja mam blond
ale mojemu chłopu sie to nie podoba :P i marudzi mi od roku ze on chce zebym brazowe miała :P

hahah coraz mniej blondynek bo niedlugo z naszej planety calkiem znikna naturalne blondynki:o tak jest z ta genetyka ja siebie nie wyobrazam w blonzie chbya wyglaldalabym wtedy juz na uczennice z podstawowki skoro odmladza dlatego teraz mam ciemny fiolet, wszystkim sie bardzo podoba , wloski tez skrocilam nieco i pocieniowalam artystycznie wszyscy mi mowia ze tak mi lepiej:)

Gość Jacek.
ciemny fiolet?? to trzeba miec nasrane we łbie :o

Jacek nie widziales wiec nie oceniaj wy faceci inaczej patrzycie na kolory i inaczej je sobie wyobrazxacie:P

Gość magnolia biała
a moj widi fiolet, dostał plusa za to, bo faceci faktycznie sa malobystryz i co 7 to dalton, a on prosze super facio:)

Gość do setunia
wiem jaki kolor masz na myśli. Taki szlachetny piękny ciemny fiolet. Pokazałam kiedyś mojemu chłopakowi reklamę tej farby w gazecie i był zachwycony. Powiedział bez zastanowienia: "Zrób sobie taki!" Ale nie tak szybko. Teraz mam blond więc na blondzie wyszłoby coś koszmarnego wiec na razie wole nie próbować. Do tej farby kolor wyjściowy to pasowałoby mieć naturalnie ciemny brąz chyba

Gość zgadzam sie_
Teraz na topie sa brunetki - w ogole pytasz faceta o typ urody to mowi "mala brunetkaa" i tak w kolko - jakis glupi trend panuje na czarne- tak jakby blondynki byly brzydkie...Odczuwam wrazenie ze oni wstydza sie powiedziec ze im sie podobaja blondynki! Czyzby ten gowniany stereotyp glupiej blondynki tak sie zakorzenil?

blondynki juz mialaly swoj czas teraz nastepuje zmiana to dobrze dla mnie bo moj naturalny kolor to ciemny braz albo taki sredni ale wydaje mi sie ze to zaley od gustu bo blondynki zawsze sa na topie, w oczach facetow i dlatego tyle kobiet farbuje sobie wlosy na blond mi osobiscie nie podoba sie u dziewczyn jak maja czarniste wlosy, az ten kolor jest taki sztuczny i sa mocno po solarce albo uzywaja zbyt ciemnego podkladu co daje efekt maski

Gość Typowa brunetka
Nigdy nie będzie tak, że facetom nagle przestaną się podobać blondynki. Blondynka zawsze była uosobieniem piękna, to zazwyczaj blondynki były sexbombami i to właśnie blondynka ma najwyższy iloraz inteligencji na świecie. Jestem brunetką, brunetki się podobają, ale mimo wszystko naturalne, podkreślam naturalne blondynki zawsze były i zawsze będą uważane za najpiękniejsze. Mimo, że mi samej osobiście blond włosy się nie podobają.

--> Typowa brunetka :D { to właśnie blondynka ma najwyższy iloraz inteligencji na świecie. } No i już wiem jak poznać mądrośc człowieka, po kolorze włosów. Chyba jednak jestes blondynką. ;)

Gość do Myrevin
ale Ty glupia jestes ja pierd...

Gość rydz rudy
fiolet i śliwkowe nosze babcie przeciez. teraz rude sa na czasie.

Gość a mi właśnie
facet kazał przemalować się na blond, żeby jak mówi "moją głupotę było widać na odległość" ;)

Gość rydz rudy
myrawin nic nie wie bo to facet przeciez

Gość Brondynka
Ja mam długie loki blond i nie mam zamiaru tego zmieniać ;) Jak chce krótkie to spinam w koczek.

Gość kocham brunetki
Najpiekniejsze sa brunetki i ciemne szatynki - oczywiscie jesli maja do tego PIEKNE rysy twarzy, pelne usta itd. No i musza byc zgrabne. Dluzsze, zadbane, lsniace wlosy naturalnie ciemne (czarna farba jest fe!) sa najpiekniejsze u slicznotek. Tylko za takimi sie ogladam. Blondynki dla mnie sa mdle i bez wyrazu. Rzadko ktora mi sie podoba. Przewaznie sa zreszta albo farbowane, albo brzydkie lub NIJAKIE na twarzy. Nie ma to jak rasowa brunetka! Zreszta o gustach nie ma co rozmawiac. facio ze stolicy

Gość bo ja wiemmm
mnie osobiście bardziej podobaja sie blondynki, ale takie , naturalne . Bo zółty ton włosów, odrosty, lub wata na głowie, bo włosy wysuszone, + obowiązkowa solarka, ewentualnie przyciemnienie skóry ciemnym fluidem, nikomu urody nie dodają. I nie ma znaczenia, czy dziewczyna jest blondynką, brunetką, szatynką czy rudzielcem. Ładne rysy, zadbanie to czyni ją piękną, a to, czy taka czy tamta bardziej sie podoba to rzecz gustu. I nie w tym rzecz , aby w ogóle nie stosować kosmetyków, tylko, trzeba to robic z głową. Bo ładnie zrobiona dziewczyna zawsze bedzie wyglądała lepiej, ale to jest sztuka , której trzeba sie uczyć.

Gość bo ja wiemmm
i jeszcze jedno, długie włosy u młodej dziewczyny , to z reguły jej atut. Tylko naturalnie włosy maja byc zadbane. Regularne podcinanie końcówek, odżywki, to sprawia, ze na takie włosy patrzy sie z przyjemnością. A jak ktoś nie dba , to nie ma znaczenia długośc, przetłuszczone włosy, zawsze wyglądac będą nieestetycznie, niezaleznie od długości, oklapnieta fryzura, bo dawno niepodcinana, i straciła juz linie, tez prezentuje się bylejak.A włosy długie nie zawsze muszą byc rozpuszczone, mozna z nimi robic wiele rzeczy.

Gość twoj nick
owlosiona hemoroido, najlepiej swiadczy o twoim poziomie. Co do kafe, to poziom jest rozny, ale niektore wypowiedzi super-ciekawe!

Ja mam blond, ale ostatnio z facetem podobaja nam sie ciemne szatynki :D Niestety mnie w ciemnych nieladnie - wygladam na 10 lat starsza :o

Gość Typowa brunetka
Myrevin a co takiego niepokojącego było w moim wpisie?? Napisałam tylko, że blondynka ma najwyższy iloraz inteligencji, a to dla mnie wiele znaczy mimo, że sama jestem brunetką. To pozwala ludziom uwierzyć, że blondynki nie są głupie. Wsadź noc w sos i go stamtąd nie wyciągaj dopóki nie nauczysz się rozumienia słów czytanych.