Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny30Wawa

Przyjaźń plus seks.. Szukam tej jedynej..

Polecane posty

Gość Samotny30Wawa

Witam Was serdecznie :) Być może anonsik ten brzmi nieco szokująco, ale z różnych względów życiowych pragnę nawiązać bliską więź emocjonalną, a z czasem i cielesną.. z sympatyczną, delikatną i zarazem wyzwoloną kobietą.. Kawaler, lat 30, wyglądam młodo, skończone studia, stabilna sytuacja zawodowa. Szukam tylko jednej, jedynej kobiety.. Nie jestem hurtownikiem ;-) Najsympatyczniej byłoby, gdybyś właśnie kończyła studia lub była tuż po nich.. mieszkała w Warszawie.. Pozdrawiam i proszę o kontakt mailowy..

Gość Marek Tarn
Wy dwaj, to może razem się spotkacie po co wam kobieta, bądźcie trendy, jezzi, cool, si, w tej IV RP. To takie modne.

Gość Samotny30Wawa
W wietniowe rześkie poranki owijam się cały w taśmę samoprzylepną i udając zombie zmierzam w kierunku Noclegowni PKP w Szczecinku, gdzie szoruję językiem po zapleśniałych pępkach konduktorów pociagów osobowych.

anonsik jest niczego sobie ....... tylko gdzies Ty sie uchował ;> no i nie napisałes najwazniejszego , powinna byc dziewicą :)

Gość sdfsdfsfsdfsdfs
do autora >>> a masz żonę?

Gość tytts
jak to faceci potrafią wszystko ładnie opisać... tak naprawdę chodzi mu o dupę za darmo, żeby nie musiał płacić

Gość samotny30Wawa
Witam po krótkiej przerwie, Ktoś tam się pode mnie podszył, no ale widać tak już musi być.. Waszej domyślności pozostawiam poprawne zidentyfikowanie postów mojego autorstwa.. Tak, jestem kawalerem.. I słowo przyjaźń traktuję poważnie.. a nie jako piękny ozdobnik dla czynności właściwych ;-), które być może nastąpią, a być może nie.. A co do płacenia.. to, za co trzeba płacić, nie warte jest złamanego grosza.. to, co jest bezpłatne, warte jest każdych pieniędzy.. Ostatnie zdanie dedykuję tym, którzy mają lekko spaczony obraz świata tego..

mówię z własnego doświadczenia:P złe forum, bądź co najmniej zły dział... ale ładnie, nawet bardzo ładnie!! --do Warszawy mam 55o km [chlip, chlip]😭 życzę powodzenia

Gość Samotny30Wawa
golę jajka i nogi:) mam nadzieję że to wam nie przeszkadza;P

Koniec zabawy - zabezpieczyłem nicka hasłem - jak widać jest tu nieco niedopieszczonych osobników, którzy koniecznie muszą podpisać się cudzym nickiem :) Pozdrawiam :)

Gość czas płynie
Dla mnie nie ma takiego zestawienia jak "przyjaźń + seks". Jeśli przyjaźń ( bliskość emocjonalna , intelektualna) to seks jest wykluczony, a jeśli pojawił by się w tym seks to nie była by to przyjaźń tylko miłość... Pozdrawiam.

\"czas płynie\" =>nie masz racji...przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną, UZUPEŁNIONA bliskością fizyczną /pożadaniem, seksem/ to nic innego jak MIŁOŚĆ!! Masz rację, sama przyjaźń to bliskość emocjonalna i intelektualna, ale ONA, prawdziwa, nie występuję pomiędzy osobami odmiennych płci /przynajmniej nie zawsze obustronnie i czysto platonicznie/! Taki ładny rachunek i zarazem definicję miłości = przyjaźń+pożądanie, odnajdziesz w wielu źródłach: -w książce \"charaktery-dla każdego\" /nie pamiętam autora/ -miłość wg K. Wojtyły -wg scenariusza C.P. Lynch\'a \"Zupełnie jak miłość\' -etc etc. Życzę miłego

Gość Do Samotny....
A dlaczego szukasz miłości przez internet??? Coś z Tobą nie tak???? Achaaa...jaki masz dochód, bo to że jesteś ustabilizowany to troche mało :P

Gość ciekawa ....
dlaczego wybrales to forum?

Gość czas płynie
Do "już tu byłam - Ona": Przeczytaj dokładnie to co napisałam. Dla mnie przyjaźń + seks to miłość. Jeśli chodzi o przyjaźń męsko -damską to ona istnieje i wiem to z doświadczenia. Przyjaźń bez podtekstów seksualnych z obu stron, tak, to możliwe. Pozdrawiam. Ps. Jeśli chodzi o literaturę to polecam : "E. Fromm "O miłości", Wojciszke "Psychologia miłości", M. Kozakiewicz "O miłości prawie wszystko".

Gość czas płynie
E. Fromm "O sztuce miłości"

\"czas płynie\" zatem się zamotałaś/łeś: -dla mnie przyjaźń + seks, to miłość; -Ty dokładnie tak samo rozumiesz owe emocje; -ten Pan także-->a piszesz \"dla mnie nie ma tekiego zestawienia jak \"przyjaźń+seks\"... toż temu Panu chodzi o miłość...i jeszcze tak ładnie pisze:\"szukam tylko tej jedynej\"... pozdrawiam również

Gość czas płynie
:) Nie zamotałam się. "Dla mnie nie ma takiego zestawienia "przyjaźń + seks"" - no właśnie, bo jak jest czysta przyjaźń to wtedy nie ma seksu. ( wedlug mnie) "...a jeśli pojawił by się w tym seks to nie była by przyjaźń tylko miłość". Napisałam to wyraźnie :) Nie była by to już tylko przyjaźń ale miłość. Jak dla mnie to moja wypowiedź była dosyć jasna. Pozdrawiam.

Gość genowefapigwa
a z podstawowym wyksztalceniem mam szansy u cibija?