Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakusia....

w ktorym tyg. ciazy lekarz jest wstanie ja stwierdzic?

Polecane posty

Gość kakusia....

Czesc dziewczyny!! Mam pytanko, bylam u ginekologa z powodu silnych bolow jajnika, lekarka zrobila mi usg "docipne" i stwierdzila zapalenie jajnikow. Mam strasznie nadety brzuch, jakbym byla w ciazy...biore pigluki, okres byl wiec teoretycznie jest to wykluczone,ale tak z ciekawosci chcialabym sie dowiedziec czy przez uds to dopochwowe, mozna wykryc ciaze dosc wczesnie? poza tym brzuch chyba tak szybko nie rosnie nie?

Gość paraaana11
u mnie lekarz stwierdzil w 5 tygodniu ale slyszlam ze mozna stwierdzic juz w 2 tygdoniu po zaplodnieniu. Widac wtedy na usg tylko maly pecherzyk plodowy.

Gość kakusia....
czyli w razie czego zauwazylaby jakis slad ciazy?

Gość paraaana11
jedyne co bys zauwazyla to brak okresu i nic poza tym. No moze jeszcze nabrzmiale, bolace piersi... zrob sobie test i bedziesz miala pewosc. Ja zrobilam dwa tygodnie po zaplodnieniu i mialam dwie kreski, dzien pozniej ponownie zrobilam i bylam w ciazy.

Gość kakusia....
tzn ja sie nie boje, bo nie mam zadnych objawow, dziwi mnie tylko ten napuchniety brzuch, ale moze to od zapalenia

Gość neni
witam w klubie napuchnietych brzuchow:/ ja tez mam takie samo odczucie... niby okres mam normalnie ale wydaje mi sie ze brzuch rosnie :|

Gość kakusia....
a to przy okresie to zawsze tak mam, to normalne.tylkoze ja teraz jestem ponad tydzien po okresie.albo przez pigulki albo zapalenie...tas ie pytam o ciaze bo bylam ciekawa

Gość neni
no ale mnie chodzilo o to, ze tez mam napuchniety brzuszek mimo, ze okres mialam normalnie:/ a caly miesiac juz tak mam :(

Gość anonimowa23
Witam, mnie brzuch boli juz 7 tygodni, bylam u gina i stwierdzil ze nie jestem w ciazy. czy na poczatku ewentualnego 6 tygodnia lekarz moze nie zauwazyc ciazy? podczas usg dopochwowego? pomozcie bo ja juz nie wiem co mi jest.

Czy jest możliwe żeby lekarz podczas usg dopochwowego nie zauważył ciąży około 14 tygodniiowej?