Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katka2006

od dzis ZMIENIAMY swoje zycie

Polecane posty

obudzilam sie rano z takim wlasnie postanowieniem. zmienic swoje zycie, przestac narzekac, marudzic, martwic na zapas. a zatem zmieniac siebie powolutku :) jest ktos kto sie przylaczy???

Gość a ja chce
ale nie wiem jak :O

Gość Hennesy
ja je zmieniam od tygodnia, ale kiepsko mi to idzie...buuu

Gość Hennesy
dowcipny....jmi się nie chce okien myć a ten tu o słoniu:))

a czemu kiepsko idzie??? troche wiary w siebie! nie wiem czy to jest dobry pomysl - ale zdecydowalam zaczac od drobnych zmian. dzisiaj na przyklad zamierzam znalezc dla siebie przynajmniej godzinke i w tym czasie pocwiczyc troche :P potem isc na krotki spacerek i wreszcie polozyc sie wczesnie spac. obiecuje tez dziisaj nie podjadac miedzyposilkami i nie drzec sie na nikogo bez powodu!!! :) powolutku powolutku a gdzies zajdziemy :P

Gość Hennesy
po calym ciężkim tygodniu pracy, mam w koncu wolny dzień i jak się obudziłam to postanowiłam, że wstane o 12 i zaczne cos robić...wstałam po laptopa i dalej leże i nic mi się nie chce robić bo tak ostatnio zmieniłam swoje życie, że chyba mam jednak dość tych zmian na następne 1000 lat, ech

sluchajci idzie emi swietnie, niedlugo wpadne w samozachwyt... siedze i pisze magisterke, jestem juz po cwiczeniach, chata wysprzatana. boze jak cudownie.. :D normalnie jak nie ja :)

Katka--> z chęcią się przyłączę. Normalnie zaraziłaś mnie jakąś wewnętrzną energią. Zmieniamy, a co! w końcu wiosna przyszła, czas posprzątać :)

turlaj dropsa - tak trzymac!!! wiosna jest wlasnie takim czasem porzadkow wewnetrznych! bierzemy si eza siebie dziewuchy!!! raz dwa!

katka--> no i to mnie się podoba:D w trzeba wziąć się za porządki nie tylko w mieszkaniu, ale i w sobie. Zmiana charakteru i dbanie o wlasne ciałko:) uda się :)