Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka z problemami

problemy finansowe

Polecane posty

Gość kaśka z problemami

Czy ktoś z Was miał powazne problemy finansowe, ale takie naparawdę powazne, nie mógł wziąc żadnego kredytu, bo gdzies tam kiedyś miał powazne zaległości w spłatach, czy ktos z Was zna może firmę czy osobe, która potrafi pomóc? prowadze firmę, naprawde mam mozliwośc spłacenia pozyczek, tylko skąd je wziąc? jak sobie pomóc? jestem u kresu wytrzymałości psychicznej, doradźcie cos, bo rózne firmy wiele obiecuja a nic nie robia, rodziny nie mam bogatej, zresztą to spora kwota, a tam...szkoda słow

Gość kazik2123
a ile Ci potrzeba? dla jednego "sporo" to bedzie 10 tys, dla innego 500 tys.

Gość kaśka z problemami
dla mnie sporo to 130 tys. zresztą sporo to mało powiedziane, jest mi bardzo cięzko, a wiem że ta kwota pozwoliłaby mi wyprowadzić firme na prostą i naprawde szybko mogłabym spłacic tę kwotę

Gość pezetka
Ty to wiesz, ale żaden bank nie pożyczy ci takiej kwoty - ryzyko duże, może hipoteka?

Gość kaśka z problemami
i to jest najgorsze, że ja to wiem, ze spłace, a jesli chodzi o hpoteke to tylko dom rodziców na wsi, ale on ma wartośc ok. 70 000, ja nie wiem jak sobie poradzę, słuchajcie najgorszemu wrogowi nie życzę długów...

Gość bywało tak
moja siostra ze szwgrem mieli zadłuzenia na 150 tys . Spłacili to w ciągu 6 lat ale byli przyszyci do muru sama zawoziłam im jedzenie :( wiem co to długi a takie moga człowieka zabić

Gość kaśka z problemami
ale skąd zdobyli takie pieniądze? to jest dla mnie większym problemem niż spłata na dzień dzisiejszy

Gość magol
ja tez mam problemy finansowe... potrzebuje 12 tys, dla mnie to ogromna suma i tez nie mam mozliwosci wziac kredytu... a mniejsze kwoty moglabym splacac miesiecznie.... niestety rodzina niezabogata i niestety nie moze pomoc!!!! mam dola i zle mi z tym! nie wiem co robic

Gość kaśka z problemami
duzo ludzi ma problemy, dla mnie w tej chwili 12 tys. to nie byłby problem, ale rozumiem to

Gość kaśka z problemami
widze że cięzko jest znaleźć radę w tym temacie, w sumie to zrozumiałe, w tych czasach tak wiele ludzi boryka sie z podobnymi problemami

Gość kremowka
też kaśka i tez problemy finansowe. chciałabym spłacić wszystkie zaciągnęte kredyty i płacic 1 ratę. Potrzebuje ok. 60.000. Mąż ma zasrane plecy kredytami i nie może mi podpisać zgody, sama na siebie nie dadzą. Nawet nie chcą patrzeć na mieszkanie własnościowe

Gość Doradca finansowy
W jakich bankach i firmach jesteś umoczona oraz jak stare są te długi. Czy są już komornicy i windykatorzy. A tak na pocieszenie zawsze znajdzie się jakieś wyjście pod warunkie , że jest się uczciwym. :)

Gość kremowka
umoczony jest mój mąż, podobno 20 tys idzie już do sądu. Reszte próbuje spłacąć po 1.ooo zł zeby zatrzymać drogę do sądu. Gdyby spłacić wszystko co chcą i płacić w m-cu 1,5 tyś łącznie (teraz 3 tyś m-c) to tyle jest w stanie dorobić. To są różne banki i różne długości kredytów. kredyty bez mojej zgody (podpisu). Stracił pracę i problem trwa jakieś 6 m-cy

Gość kremowka
to są ostatnie dwa lata : 2007 2008

Gość Doradca finansowy
Macie rozdzielność majątkową ? Jakieś nieruchomości ? Tylko te 20 tys. ?

Gość kremowka
nie mamy rozdzielności, mieszkanie jest własnościowe na nas oboje. 20.000 tys jest do spłaty już, natychmiast

Gość kremowka
problem w tym ze nie chcą nawet patrzeć na mieszkanie - kredyt hipoteczny. jak patrzą w historie BIKu i widzą 19 sztuk to chyba ich to zwala na kolana. To ilość łącznie z kartami kredytowymi

Gość Doradca finasowy
A ty masz jakieś długi bankowe ? Karty kredytowe ? historię kredytową w BIK ?

Gość kremowka
dobrze ze nie zabiora mojej pensji. ja spłacam 2 kredyty - regularnie - mnie nie ma w biku. I mieszkanie też jest wpólne, więc sąd zabierze pensje

Gość kremowka
tylko jego pensje. Szkodza bo dojdą koszty sądowe- podbno 50% wartości sprawy

Gość kremowka
mam dwie karty : na jednej 300 zł do spłaty druga 0. Może spłacić i zamknąć

Gość kremowka
20 tys to by poszło na to co poszło do sądu, ale boję się ze wkrótce pojawi się nowy dług i wtedy banki wypoiwedzą umowę i bedą chciały wszystko. Dlatego pisałam o 60.000. Zeby załatwić to całościowo

Gość kremowka
ide do leakrza po jakieś leki na uspokojenie - bo ciągle chodze i płacze, a przecież muszę chodzić do pracy i funkcjonować jakoś przy dzieciach

Gość Doradca finansowy
Nie wiem z jakiego miasta jesteś. Ja jestem z Krakowa i gdybym się ewentualnie podjął załatwienia tej sprawy, to musiałabyś przyjechać do tego miasta.

Gość kremowka
z Łodzi, a jaki to bank?

Gość kremowka
a czy nie moznaby było z polecenia Twojego załatwić to w Łodzi. Generalnie zabijająca jest rata 3 tys. Dlatego 1.5 tyś jest wyjściem z sytuacji

Gość Doradca finansowy
Pracuje niezależnie od banku, a bank jest wyszukiwany pod klienta. Nie ma uniwersalnych banków. Każdy ma inne zasady udzielania kredytów.

Gość sewerynnnnnnnnnn
no taki kapital to dla mnie smiech te 20-120 tys, ale takim ludziom jak wy sie nie pozycza..... lepiej je inwestowac niz tracic i czekac na oddanie

Gość kremowka
szkoda, że nikt nie chce gadać tu w lodzi. A gwarancji od Ciebie też nie mam a czas leci

Gość Doradca finansowy
W Łodzi nie mam żadnych kontaktów.