Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

ELEKTRYZUJĄCE SIĘ WŁOSY! pomocy...

Polecane posty

Gość biała orchidea

...już nie mam siły do moich włosków. Nie dosć, że są cieńkie, to sie bardzo elektryzują. Mam je za ramiona, jednak nie moge rozpuścić, bo zaraz sklejają mi się w takie cieńkie 'pstrąki' i nie wyglagaja fajnie. Na dodatek się elektryzują... Znacie jakieś szmpony godnne polecenia, sprawdzone...albo inne sposoby na cieńkie elektryzujące się włosy?

sam szampon nie wystarczy, musi być odżywka osobno. Kiedy mi się skończyła pewnego razu, też miałam ten problem. Teraz staram się nie zapominać o niej.

Gość biała orchidea
Ale od odżywek moje włosy są cieższe...a ja mam cieniutkie...i wtedy sa przyklapniete i w ogóle jest beznadziejnie... A jaką odzywke masz na myśli?

Gość UzyjMoze
A probowalas uzywac szamponow i odzywek Elseve?? Np. do cienkich wlosow?? Np. Volium non stop, albo zolta serie?

Gość UzyjMoze
+Volume non stop+

używam generalnie Dave do włosów zniszczonych i pomimo, że szybko mi się przetłuszczają, to ta odżywka jest dla mnie super (szampon też). Ponadto spryskiwałam włosy odżywką Gliss Kur (taką mgiełką w spraju). Było (i jest) ok

Gość biała orchidea
Próbowałam Elseve...do włosów cieńkich i delikatncyh...hmm..efekt wcale mnie nie pwoalil, wlosy nadal przyklapniete, cieńkie, najlepiej do związania w kitkę...jedyny plus że ladnie sie błyszczały...

Gość ELSEVE z ekspansylem
jest beznadziejny - wysusza włosy i przyspiesza ich przetłuszczanie mam chyba podobne włosy do Twoich i używam ZŁOTEJ LINII Pantene Pro-V, odżywkę nakładam tylko na końce albo od połowy włosów, bo przy skórze też mi się przetłuszczają, moze spróbuj tego jednak nie używam tego zestawu cały czas, bo moje włosy są bardzo wymagające i muszę co kilka myć zmieniać szampon i odżywkę

Gość biała orchidea
nic mi nie szkodzi sprobowac zlotej linii...:) Ja naprawde sie mecze z tymi wlosami, widze jak dziewczyny maja ladne wyprostowane lsniace wlosy...to mi sie chce plakac, bo moje ostanio to takie cienkie pstrąki...

Gość ELSEVE z ekspansylem
no moje są właśnie gładkie i lśniące, ale jeśli umyłabym jakimś Palmolive czy innym dziadostwem wyglądałyby tak samo jak włosy, które opisujesz jako swoje więc spróbuj, na pewno nie zaszkodzi:)

Gość odświeżę