Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem blada

opalona twarz, śniada cera...sposób!

Polecane posty

Gość Karolajna1
Sama nie bardzo wiem ,czy do końca własnie marchew ma wpływ na nasza cere.Ja mysle ze tutaj zalezy wszystko indywidualnie.Ja nie przyjmuje samej witaminy A ,ale w suplemencie SuperOptic,w połaczeniu z witaminami (A, z grupy B, C, E) karotenoidy (luteinę, zeaksantynę), kwasy Omega-3, minerały (miedź, selen, cynk, mangan). Preparat pomaga na zmeczenie oczu.

Gość DRWeed
wyjdz na sloeczko ono kocha nas wszystkich i tobie da powody do radosci!!!

Gość cooooooo???????
Po dwóch latach picia soków z marchewki jest się zółtym ? Ja jakoś jestem brązowa...Ale zawsze znajdzie się ktoś mądrzejszy.....

Gość gość
Zgadzam sie z Tobą, co wiecej regularna i systematyczna suplementacja gwarantuje, że twoja skóra nie straci elastyczności i będziesz mogła cieszyć się jej pięknym wyglądem przez długi czas.

Gość Haneczka99
Emulsja do ciała samoopalająca Aloe Vera HB nadaje skórze ładny i naturalny brązowy kolor. Równomiernie się rozprowadza i nie zostawia brzydkich plam na skórze.

Gość gość
Ja też juz opalona, ale teraz żeby podtrzymac efekty biore My Sun Complex. I polecam Wam bo opalenizna utrzymuje sie naprawde bardzo długo.

Gość gość
ja mam śniadą cerę i czuje się z nią fajnie bo szybko się opalam

Gość gość5486451
Pamiętajcie, żeby uważać na nadmierne opalanie! Sama lubię się smażyć i pilnuję się, żeby przy okazji nie zrobić skórze krzywdy :) Piję takie soki, polecam przepisy: http://terapiasokami.pl/sok-na-opalanie

Polecam opalanie natryskowe. Wiem, że są różne opinie, ale to naprawdę zależy od tego jak ktoś to wykona i czym. na stronie http://opalanienatryskowe.pl znajdziesz wszystko na ten temat, nawet czat na którym możesz się pytać co jak i gdzie. gdyby mnie było stać chodziłabym na to co 2 tygodnie..a tak to chodzę od okazji do okazji ale ZAWSZE byłam zadowolona z efektów. raz nie zrobiłam peelingu przed i troche nierówno schodziło ale wiem, że to moja wina bo nie wiedziałam jak się przygotować

Gość gość
Moja koleżanka własnie opowiadała mi o tym suplemencie i sama stwierdziła ze rzeczywiscie dzieki niemu jej hiszpańska opalenizna jest ładnie podkreślona i nie blednie. Ja teraz zaczęłam też przyjmować.

Gość gość
Powiem Wam ze zawsze mozna dostarczać kwasy omega 3 http://aliness.pl/pl/p/Krill-Oil-NKO-Omega-3-z-Astaksantyna%2C-500-mg-60-kaps./76 Olej z kryla w opatentowanej technologii kanadyjskiej NKO posiada najwyższą zawartość tłuszczu - 98%, dużą dawkę omega 3, która dzięki zawartości fosfolipidów 2,5 x lepiej jest przyswajalna przez organizm