Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sterana Salowa

Nagonka na lekarzy

Polecane posty

Gość Sterana Salowa

Wreszcie czas aby ktos sie dobral do dupy tej bandzie hamskich dzieciorobow ktorych kieszenie nie maja dna a chciwosc i hamskosc granic. Rozbija sie taki jeden z drugim Miercedesem jak jaka szlachta a inni jak te kmioty. Stonowcze NIE.

Gość ja myślę
podobno mamy coś takiego jak "wolny rynek" i "wolną wolę" Daj przykład nie bierz Weż przykład nie dawaj! To dzięki PACJENTOM SZCZODRYM mamy taką, nie inną sytuację! Więc zamiast patrzeć tylko na jedną stronę - popatrz na obydwie. Biorą, bo dają! Dają, bo biorą!

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaa
niech wypierdalaja na zachod jak im tak sie uwaza ze tam lepiej tylko ze 90% weryfikacji nie przejdzie ,ale najpierw zaplacic prosze za lata tak podobno ciezkiej nauki wiec chyba duzo kosztuje wyksztalcenie jednego doktorka -lapowkarza!!!!!!!!!!!!!!! Chamska gawiedz by wam korwa kiedys aktu zgonu nie wypisano !!!!

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaa
ja mysle co ty gadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak by ci dziecko umieralo a lekarz bezduszny kaze sobie wsadzic w szuflade bo hm bardzo ciezko widzi ten przypadek to korwa co zrobisz !!!!!!!! dasz i skoncz pierdolic bo mam takich przykladow sporo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kazdy da zeby bliskich ratowac czyz nie??????

Gość tomasz1997
co prawda to prawda !!!!!!!!!!lekarze to banda zadufanych drewniakow!!!!!!!!!!!!

Gość Zadufany Drewniak
O wypraszam sobie. Ja swoj honor mam i pielegrniarek nie dupcze.

Gość ja myślę
Korzystam z płatnej służby zdrowia poprostu. Gdyby mi dziecko umierało, to zdecydowanie wolałabym oddać go w ręce specjalistów, którym bym musiała LEGALNIE Z RACHUNKIEM zapłacić. Ubezpieczenie pokrywa takie koszty. Więc płacę, mam dobrą opiekę (chodzi mi o szpital - sama bywam ostatnio często), dostaję zwrot kosztów poniesionych na leczenie. Reasumując: nie daję, nie biorę.

Gość do steranej salowej
Szanowna salowo, w języku polskim istnieje coś takiego jak "ch", a nie tylko samo "h". chamski - nie hamski chamskość - nie hamskość Pozdrawiam cię serdecznie w ten piękny wieczór. :P

Gość Sterana Salowa
Do tej czy tego powyrzej. Nie kazdy mial mozliwosc robienia matury. Grdybym miala mature tez poszlabym na mydycyne a nie wynosila gowna. Tfu!!!

Gość do steranej salowej
Aneks: Powyżej - nie powyrzej. I proszę grzecznie. Nie lepiej podziękować za naukę?! Do konca życia zapamietasz jak się pisze chamski. Powyżej też :) A poczucie humoru to u ciebie gdzie? Chirurdzy wycięli?