Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaczysko19

Ciąża pozamaciczna odpowiedzcie błagam Was

Polecane posty

Gość biedaczysko19

Czy ciąża pozamaciczna nieleczona i nie wykryta ma racje bytu i moża spoojnie urodzić zdrowe dziecko czy jest skazana na poronienie ?? błagam odpiszcie i jak można ją wykryć za pomocą testu ???

Gość moim zdaniemm
ciaza pozamaciczna nawet wykryta przez lekarza ma male sanse na rozwoj

Gość aaaaaaDaaaaa
takiej ciąży nie można donosić no bo niby jak? a test nie powie czy to zwykła czy pozamaciczna ciąża.

Gość biedaczysko19
dziękuje za wpisy , piszcie co wiecie o takiej ciąży , pozdrawiam gorąco , i mam rozumieć ,że test jej nie wykryje a jeśli jest to sama zniknie bo nie ma szans na rozwój ??

Gość no trzymajcie mnie
test5 wykryje da wynik _ciaza, ale nie pojawi sie tam napis ze pozamaciczna ;) ulega ona poronieniu okolo 3-7 tyg., ale nie jest to bezpieczne dla zdrowia i zycia matki, moize dojsc do krwotoku a nawet pekniecia jajowodu

Gość iza29
czesc ja jestem wlasnie p zabiegu, a wlasciwie po operacji odkryl lekarz u mnie ciaze pozamaciczna tylko wstanie krytycznym usnieto mi jden jaowod bo ekspodowal wiec uprzedzam dziwczyny jak lekarz wykryje taka ciaze nie zastanwiajcie tylko iddzie szybko do szpitala na badania moze sie to okazac dla was owocne niestety ja poszlam o tej jeden dzien za pozno i niestety moje szansa na urodzenie dziecka juz zmalaly pozdrowka

Gość jezuśienku drogi
ciąża pozamaciczna nie ma szansy na przetrwanie. zawsze sie taką ciąże usuwa, im wcześniej tym lepiej.