Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uop.po

Nikt nie potrafi tak ciaggnac i tak zaspokoic faceta jak tirowki

Polecane posty

Gość Uop.po

Nie ma porownania,taka jest prawda znaja sie na rzeczy.

Gość Uop.po
Nie jest tak co w tym zlego,ze mlody chlopak chce,zeby zrobila mu dobrze co jest nie tak w tym. Tak tirowki swietnie ciagna laske

Gość Uop.po
Podszywacze no jasne

Gość DO uopa
...nie wiem czy zdajesz sobie jednak sprawe ze uprawiajac sex z tirowka...gwalcisz ja....zdecydowana wiekszosc kobiet ktore stoja przy trasach sa do tego zmuszane..sa to kobiety przywiezione do Polski pod pretekstem dobrej pracy..lub ktore trafily tu w inny sposob,ktorym zabrano wszelkie dokumenty i zniewolono... zaluzmy matolku ze masz siostre,dziewczyne albo zone..i ona znajduje sobie "dobra " prace na zachodzie na 2,3 miesiace...na miejscu oczywiscie okazuje sie ze ta robota to lipa i jest rznieta we wszystkie otwory w obrzydliwym burdelu przez spaslego niemiaszka...ktory to potem wypisuje na jakims forum ze najlepiej dymaja sie dziwki.....co ty na to...

Gość Uop.po
Jesli myslisz,ze tirowki to tylko obywatelki krajiw bylego Zsrr i bulgarki to jestes w okropnym bledzi. Sa tez polki(trasa do Magdalenkinp albo Trasa Krakowska Sekocin) Ale jedno jest pewne takiego wytrysku nigdy nie mialem

Gość DO uopa
powinni zmykac takich jak ty w psychiatrykach...ale tak naprawde widac ze jestes zwyklym gnojkiem pewnie masz 15 lat i najprawdopodobniej wyrosniesz na smiecia...

Gość Uop.po
Nie nie jestem gnojkiem chce tylko powiedziec,ze kobiety niegdy tego nie zrozumia,ze facetom po prostu tiroka lepiej obciagnie niz wlasna dziewczyna,czy tez zona.

Gość blizniaczka
I JAKIE TO CZYSTE SĄ TE DZIEWCZYNKI MYJĄ SIĘ W ROWIE CZY W MINERALNEJ

Gość Uop.po
Blizniaczka trzeba miec tez oczy i patrzec ogolnie jak wygladaja,ja wczoraj mialem niesamowity orgazm i w piatek to powtorze z pewnoscia,a ze nie drogo to mozna jeszcze raz.

Gość CipkaPipka
dymaj sie dymaj z takimi syfiarami to wkrotce sie doczekasz bardzo ladnych grzybkow na kutasku

Gość Uop.po
Ojej po co tak obrazac,wiem ze kobiety i tak tego nie zrozumieja,ale taka jest prawda moje drogie. A dziewczyny miodzio robia i jeszcze sa sympatyczne i mile wie czego wiecej chciec

Gość tak tak trasa
sękocin, okolice Błonia polecam przy Poznańskiej

Gość masz sie czym chwalic
frajerku , obciągneła ci laska która wcześniej obciagneła ze 100 niedomytych fiutów z serem i to jeszcze za kase, brzydziłbym się takiej dotknąć a co dopiero dać jej obciągnąć, mam za duzy szacunek do swojego ciała, bez pozdrowień, bleeeh :O

Gość ciagna w gumie czy bez
??? pozwalaja na anal? jakie pozycje sie uprawia z nimi w tych krzakach? czy to auta zaspraszasz? smierdza im cipki? ogolone maja cipki? Kto zaspokoi moja ciekawosc?....

Gość a ku
tak frajerku dwa razy zapłacisz , pierwszy pieniędzmi, drugi zdrowiem, współczuje głupoty. A niech ci ciagną , choćby 1000 razy, twoja sprawa

Gość max33
autor niewiele zaznał sexu (raczej wcale tylka jechał na ręczym) bo twierdzi ze tirówki tylko super ciagna.moja zona tez robi to zaj.....cie i nie jest tirówka itp. a z niejednego pieca wczesniej chleb jadłem

Gość George..
a chciałem zapytać ile np. tirówka wezmie za zbicie ręką ? bo lody czy seks to bałbym sie ryzykować. I jak mam o to jej zapytać? Ile bierzesz za handjoba ?

Gość Uop.po
Tak spuscilem sie w jej usta to byla niesamowita rozkosz,wiem ze nie robie najlepiej,ale coz poczac. Jedno jest pewne zrobila to tak doskonale,ze w pierwszej chwili nie wiedzialem gdzie jestemi stracilem orientacje w terenie

Gość Uop.po
George a wiesz nie wiem nie pytalem.

Gość Uop.po
Ciagna w gumie,ale tez bez jak doplacisz, wiecej szczegulow ci nie powiem bo po prostu nie wiem nie widzialem.

Gość Uop.po
Po prostu ja oparlem sie o drzewo a ona kucnela i zaczela robic takie rzeczy,ze nigdy tego nie zapomne

Gość no więc...
co ona takiego zrobiła, że było ci tak bosssko? zaspokój moją kobiecą ciekawość! mi się wydaje ze podnieciła cie ogólnie cala ta sytuacja, i nic wiecej. Obciąganie jak obciąganie- co mozna w tym temacie wymyslec??

Gość Uop.po
Po prostu bylo bosko. Wiedziala jak mi sprawic przyjemnosc a potem dokonczyla raczka prosto do buzi mialem NIESAMOWITY ORGAZM. Napewno jeszcze raz sprobuje

Gość no więc...
w sumie fajnie ;-) mnie też czasem nachodzi ochota na dziki seks z nieznajomym. Ale musze przyznać rację reszcie- ze bałabym się chorób...od wenerycznych po aids, grzyby i chlamydie...:-O

Gość Uop.po
Ojej przeciez mowie,ze trzeba mic tez oczy,wiec prawdopodobienstwo zarazenia jest wlasciwie zerowe. Ale co ja przezylem to bylo cos niesamowitego

Gość Ziomeczek
uop.op- widze ze bardzo jestes za tirówkami ale to raczej z tego wzgledu ze nie mozesz znalezc sobie kobiety nawet nie wiesz do czego jest zdolna prawdziwa kobieta.. az tak ci jaraja przeorane tirowki .... masz cos z glowa nie tak ....

Gość gość
Nieprawda bo ja dziewica maz prawiczek.W pozycji 69 ja o******* nieraz ze sie wije lub nieraz jak zassie przy mnietce to odczuje bol,lecz zaraz tryskam i in spija tak samo ja jemu.