Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie mecze wiecej

OLL JADER przyczyna nieplodnosci?

Polecane posty

otoz moj narzeczony kiedy mial kilkanascie lat odczuwal przez kilka miesiecy bol jader, raz mocniejszy (tak jakby go ktos kopnal "tam) czasem slabszy, z tego co mowil drwalo to dosc dlugo, po jakims czasie poszedl do lekarza, ale ten nie zdiagnozowal zapalenia, jednak moglo byc juz za pozno na diagnoze? martwi nas ta sprawa, gdzie mozna wykonac jakies badanie plodnosci i ile one kosztuja? czy taki bol, ktory trwal dosyc dlygo moze swiadczyc o zapaleniu i prowadzic do nieplodnosci?...ja chce miec w przyszlosci dzieci :(

w temacie oczywiscie BOL

Gość to mogło być zapalenie
tak właśnie się objawia (szkoda, że chłopak od razu jak mu się ten ból pojawił nie poszedł do lekarza). Jeśli chodzi o badania na płodność to trzeba wykonać seminogram (badanie nasienia). Nie wiem ile to kosztuje niestety.

pocieszalam sie tym ze lekarz nie zdiagnozowal tego...ale moglo byc juz za pozno, fakt...moze to nie byl jakis silny, bol moze moj narzeczony przesadza, bo to bylo dawno...ale fakt faktem bolalo go raz mocniej raz mniej i dopiero po miasiacu czu dwoch poszedl do lekarza...dodam jeszcze ze jakis czas temu zdarzalo mu sie ze jego sperma miala jakies takie...skrzepy albo byla bardzo wodnista....raz sama zauwazylam ze byla taka wlasnie wodnista inna niz zwykle....a jesli chodzi o badanie to gdzie mozna je wykonac?? w szpitalu czy w przychodni?

w każdym labolatorium analitycznym chyba je robią. Możesz w wyszukiwarkę wstukać nazwę swojej miejscowości i słowo "seminogram" - myślę, że wyświetlą Ci się placówki, gdzie można wykonać to badanie.

kurcze wpisalam i nie znalazlo mi a jestem z rzeszowa...to chyban iemozliwe zeby tu nie wykonywali takich badan...

Kierownik Laboratorium: (017) 850 93 81 Masz tu telefon do labolatorium analitycznego przy Centrum Medycznym "Medyk" adres: ul. Szopena 1 Zadzwoń i zapytaj czy wykonują seminogram.

Gość dziekuje Ci bardzo
mam niedaleko wiec przejde sie i wypytam dokladnie...wyczytalam ze przy zapaleniu jader najadrza sa opuchniete i nabrzmiala, moj narzeczony czego takiego nie mial raczej...wiec moze to nie bylo zapalenie...tylko co to moglo byc skoro go bolala...i jeszcze ta wodnista sperma kilka razy :(

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeee
piszcze jeszcze