Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfls

Jak poznać,że mężczyzna czuje coś do kobiety?

Polecane posty

Gość jdfls

Po czym poznać?Po jakich,gestach, słowach??

Gość Ja też bym chciała
wiedzieć:)

Gość nie zniese
a jak poznac ze kobieta czuje cos do mezczyzny

Gość Ja też bym chciała
To widać, po niej jest szczęśliwa,radosna

Gość jdfls
Żaden z Panów nie odpowie??

Gość nie zniese
jak sie czlowiekowi ktos lub cos podoba to mu sie zrenice powiekszaja a jak nie lubi to zmniejszaja taka jest reakcja organizmu.

Gość nie zniese
trudno powiedziec bo kazdy jest inny i inaczej reaguje i naczej mowi ale napewno jakies mile slowka, chec przytulenia, pomocy w potrzebie i na pewno jest ZAZDROSNY bo mu zalezy :D

Gość jdfls
Dziękuję:)Jak widać trudno rozgryźć faceta?;)

Gość nie zniese
rozgrysc mozna obie strony ale na to trzeba czasu niekiedy polowy zycia ;)

Gość klacznicos
staje mu na tw ój widok na baczność

Gość wystarczy tylko
powachac go pod pacha.. ewentualnie polizac palca u lewej nogi

jak dziewczyna się podoba facetowi to: - on stara się często przebywać w jej towarzystwie -często się na nią patrzy i przyłapany ucieka wzrokiem... a zacytuje wam ( juz nie pamiętam autora) \"Mężczyzna w towarzystwie, który patrzy na jedną tylko kobietę, lub na jedną tylko nie patrzy, nasuwa te same podejrzenia\" - podczas rozmowy stara się ją dotknąć( najczęściej po włosach) - ma rozszerzone źrenice( standard) -prostuje sylwetkę, stara się \"zaprezentować\" a poza tym..takie rzeczy się czuje..na serio

Drażka.... facet w stosunku do mnie wykazywał dokładnie takie objawy jak napisałaś- dotyka (niby przypadkiem) czesto moich włosów, przytula mnie przy byle okazji, przytrzymuje dłużej moją rękę, kiedy się witamy, albo coś sobie podajemy, patrzy na mnie (i to jakims takim rozmarzonym wzrokiem) ciągle, zagaduje o byle głupotę, żeby tylko zagadać, stara się stać/siedzieć jak najbliżej mnie... nawet buziaczka mi ostatnio podarował... i co?! i ma dziewczynę.... :( jak się okazało i zapraszał mnie nawet na pizze, ale odmówiłam, bo dowiedziałam się, że jest zajety i nie chcialam się pakowac w uczucie do zajętego kolesia.

To, że tak Cię traktuję to niezbity dowód na to, że mu się podobasz. Być może jest znudzony swoją połowicą i chciałby się hmm zaprzyjaźnić z Tobą. Z tego co mówisz to chyba typ asekuranta, nie zerwie ze swoją dziewczyną, dopóki nie będzie miał pewności, że chcesz z nim być, ale mogę się mylić oczywiście

Drażka, naprawdę tak myślisz? bo on mi sie troszkę podoba... ale czy ja wiem, że to niezbity dowód? może on po prostu chciał, żebym się w nim zakochała, zeby się mną pobawić?

Drażka... właśnie o to chodzi, ze nie znam go na tyle, by wiedziec, czy jest zdolny bawić się uczuciami kobiet. co prawda jest taka przylepką i lubi się do dziewczyn przytulać, ale buziaczków na prawo i lewo nie sprzedaje. no i te spojrzenia, dążenie do rozmowy... sama nie wiem co o tym sądzić, choć bardzo bym chciała, zeby było z tego coś więcej. choć z drugiej strony jego dziewczyna wygląda bardzo sympatycznie i nie chciałabym burzyć ich związku, jeśli jest trwały i piekny (a tego nie wiem)

Gość To dziwne
ale może chce być asekuracyjny??Zerwie z dziewczyną jeśli z Tobą zacznie być?albo i nie??Będzie miał dwie.A tamta dziewczyna nic pewnie o Tobie nie wie??

Gość To dziwne
A długo się znacie?

Gość ona2323
a skoro facet przesyla wlasnie takie sygnaly a pozniej nie ma motywacji aby kontynuowac znajomosc to co z nim jest nie tak?

Gość To dziwne
Czyli jakie sygnały??

Gość To dziwne
właśnie takie sygnały,co masz na myśli?

Gość ona2323
sygnaly.. takie jak przypadkowy dotyk wlos, wpatrywanie sie w oczy, ciagly usmiech na twarzy, komplementy, staranie sie aby wszystko bylo pieknie i ladnie...

Gość To dziwne
To ciężko właśnie określić.Na pewno podobasz mu się:)jest Tobą zainteresowany.Ciężko stwierdzić,czy mężczyzna jest zainteresowany kobietą na poważnie.Sama niestety mogę to stwierdzić:(.A jego gesty?uczynki w stosunku do Ciebie jakie są??

Gość ona2323
niestety po mimo moich dobrych checi jego gesty teraz.. po spotkaniu ograniczaja sie do krotkich rozmow na gg.. nagle zrobil sie taki strasznei obojetny... ale ciagle mnie prosi o moje zdjecia bo uwielbia mnie na nich podziwiac.. eh.. moze to nie ma sensu

Gość To dziwne
Wiesz,Ja Ci powiem że ciężko wyczyć mężczyznę.Na pewno czuje coś do Ciebie,ale nie wiadomo co?ale z tego co piszesz podobasz mu się:)A on nie ma kogoś?dziewczyny?bo to dziwne,że jest obojętny.Zakochany facet chce wszystko wiedzieć o kobiecie do której coś czuje

Gość ona2323
nie, nie ma nikogo a zakochany to on jest w TOOLu dzieki za dobre slowka :)

Gość To dziwne
To może jest nieśmiałym mężczyzną?I boi się Twojej reakcji;)Czeka na Twój pierwszy krok;)

Gość ona2323
ale ja zrobilam ten pierwszy krok.. pojechalam do niego, spotkalismy sie.. spedzilam bardzo cudowne dni w jego towarzystwie... jak wrocilam.. to ani nasze rozmowy nie sa takie jak przed spotkanie,.. a on nawet nie ma ochoty sie spytac jak jest u mnie.. tylko sie ciagle uzala nad soba..

Gość To dziwne
To jest zastanawiające:(.A może on sam nie wie czego chce?Może jest niezdecydowany?albo potrzebuje sobie wszystko przemyśleć.Ja teraz na Twoim miejscu czekalabym na jego ruch co do Twojej osoby.Jego zachowanie jest na prawdę dziwne