Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfls

Jak poznać,że mężczyzna czuje coś do kobiety?

Polecane posty

Gość do myszki bez ogonka
ja nigdy takiego nie spotkałam

pamiętam tylko jednego, który chciał ewidentnie mnie zaciągnąć w krzaczki, ale jego zaloty były tak oczywiste, że aż mi się śmiać chciało

Gość eronika
Do myszki bez ogonka Tak trzymaj myszka nie wiadomo co może z tego wyjść choc z drugiej strony pisałas że masz już kogoś i byłaś zdziwiona że wszystkie chwyty dozwolone ..... Jak to napisałaś są ludzie klamki i całe zamki . Sama nie wiem co o tym myśleć ale mimo wszystko życze powodzenia . Daj znać jak ci poszło. Pozdrawiam

jak coś się zmieni zaraz napiszę :-)))

Gość Sama dla Siebie
Hmmm Dziewczyny Mam podobną Sytuacje Otóż chodzi mi o to oki zacznę od początku,Byłam mężatką Już wtedy zauważyłam właśnie go .Znaliśmy się od dawna .Praktycznie jak gdzies sie spotkaliśmy Gdzie było on mój Ex mąż i ja .Gdy zawsze rozmawiał z nim nigdy nie patrzył w jego stronę tylko gdy nawet mówił coś do niego to cały czas wpatrywał Swe patrzałki we mnie. Uśmiechał się zagadywał,Gdy sie potem gdzies spotkaliśmy zawsze szczery uśmiech.Naleze do osób wesołych jestem straszną gadułą on zawsze słucha i zawsze go wszystko ucieszyło choć nie wiadomo co bym powiedziała.Gdy przejeżdzał koło mojego domku zawsze zauważyłam że zaglądał na podwóreczko :):)Gdy widzieliśmy sie gdzieś Kiedy bym się nie odwróciła on cały czas był wpatrzony jak zaczarowany z miłym uśmiechem na twarzycce hehehe:) Po pewnym Czasie Moje małżeństwo legło w Gruzach niestety:( juz od dłuższego czasu wisiało to w powietrzu. Nagle mineły jakieś 2 miesiące i proszę nawet nie myślałam a tu sie Sms i własnie od niego:):) To było jakieś pół roku temu.OD tamtej pory piszemy ze sobą ,Ale nie w ten sposób jaki bym chciała piszemy ogólnie co tam u nas czasem jakieś miłe słówko poleci.Teraz już nie odzywa sie 2 dni nie chcę sama pisac bo ostatnio własnie ja pisałam. Tak zawsze odpisywał ale Teraz czekam aż sie sam odezwie.Widzicie sama nie wiem co myśleć.Czy poprostu on się boji ,Czy szuka tylko koleżanki do sexu może znudów pisze .I tak chodzę i myśle Czego on odemnie oczekuje:( Teraz Gdy powoli zaczełam się w nim zakochiwać,zastanawia mnie to czy on czuje to samo co ja :(

Każda dziewczyna ma odmienne życiowe rozterki. Żałuje tylko jednego, że się zakochałam w nieodpowiednim facecie. Może zacznę od początku. Poznałam bardzo fajnego chłopaka na wakacjach. Szczerze to na samym początku naszej znajomości traktowałam go jak zwykłego kolegę. Jednak po pewnym czasie zauważyłam, że on ciągle na mnie zerka, uśmiecha się i często mnie zaczepia z byle powodu. Zaciekawił mnie jego charakter, osobowość. Pewnego dnia poszliśmy na spacer trzymając się za ręce, dużo rozmawialiśmy to było takie wspaniałe. On studiuje w tym samym mieście co ja... Po wakacjach kontakt się urwał. Tu pokazywał jak mu na mnie zależy a po wakacjach zerwał ze mną kontakt ,jednak dowiedziałam się dlaczego miał on dziewczynę!. Powoli dochodziłam do siebie starając się o nim zapomnieć. Jednak los chciał inaczej...Otóż współlokatorka z którą wynajmuje lokum na studiach zna tego chłopaka i nawet go do nas zaprosiła...Jakie było moje zaskoczenie gdy go zobaczyłam, wszystkie wspomnienia do mnie powróciły. Potem znowu zaczął do mnie pisać i wogóle, robił maślane oczy na mój widok ale po co? Skoro ma dziewczynę to niech da sobie ze mną spokój. A ja teraz sobie postanowiłam, że nie będę cierpieć i rozpaczać przez faceta takiego jak on... tylko dziwi mnie to że mając dziewczynę ciągle przychodzi gdzieś sam..Wogóle już tego wszystkiego nie mogę ogarnąć..

Gość njcdsndjn
gdy zerka na mnie gdy nie widzę albo po prostu jego wzrok ucieka na mnie, nawet gdy go odwraca? jest to jakiś znak zauroczenia? ;> Mój wzrok tez uciekal na niego(no ale on mi się podoba:D)

taka gra spojrzeń mnie strasznie kręci :-))) Tak sobie myślę, że facet może zainteresować się kobietą właśnie wtedy, kiedy zorientuje się, że się podoba :-)))

Gość Black Eyes
Kiedy nie tylko wodzi za nią wzrokiem. Ale często z nią rozmowa. lekko się uśmiecha. Jest pomocny. Nie zapomina o ważnych dla niej rzeczach czy też świętach:)

skoro ktoś podniósł to uprzejmie donoszę, że kiszka straszna.. obiekt zniknął, podejrzewam, że nie zaliczył egzaminów i olał studia. akcja jak na razie zawieszona :-(

Gość Klaudien xd
czy mogę pozanć po tym jak się na mnie patrzy? [praktycznie cały czas :D ]... po tym jak zachowuje się wobec mnie? [normalnie miód... aż słodko mi jest czasami :p ]... pomóżcie bo ja mam własnie taki problem... podoba mi się chłopak tylko nie wiem czy ze wzajemnością :/ dajcie jakąś mądrą poradę... przynajmniej będę wiedzieć czy mam dalej sobie robić nadzieje :P :*

Gość szywia7741
wlasnie jak mam rozpoznac jeden koles jak sie spotkamy to ciagle mnie zaczepia patrzy w oczy glaczcze po włosach wszedzie by cgciał ze mna chodzic ale wczoraj napisal czy bym z nim nie poszła do łózka jak myslicie chce mnie tylko przeleciec tak juz mysle odpicie

Gość Kya
Gdy się Wami manipuluje czyli jak się niektórzy brzydko bawią... http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/126 oraz wszystko co dotyczy chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Zajrzyj na nasz Portal i Forum www.feelbeauty.eu oraz www.feelbeauty.eu/forum

Gość pandaaa
ja spotykałam sie z facetem 2 miesiace , bylo wszytko to o czym marzy kobieta, szacunek, troska , uznanie , rozmowy po 8 h na gg do 4 w nocy, czule gesty , trzynie za reke, patrzenie ciagle na mnie itp i .... stwirdzil ze to nie to i rostalismy sie.

Gość szywia7741
to jak rozpoznac ze podobasz sie facetowi mam takigo i dalej nie wie o co mu chodzi

Gość szywia7741
powiem wam jakie on daje sygnały mam nadzieje ze ktos napisze co o tym sadzi patrzy w oczy jak ja nie odwróce głowy to on nie zrobi tego dotyka włosów tez zrenicze ma wieksze nie wiem czy cos czuje do mnie

No to ja mam problem i proszę o radę. Mam kolegę, który zachowywał się podobnie jak wspomnano (lubił moje towarzystwo, dużo razem rozmawialiśmy, gdy potrzebowałam pomocy to mi jej udzielał, czasem nawet usłyszałam jakiś komplement, (na oczy nigdy nie patrzyłam tak uważnie niestety ) i wydawało mi sie, że chyba się zakochał tylko nie ma odwagi by pójśc dalej w rozwijaniu znajomości... A teraz nagle pyta mnie o rady w kwestiach damsko męskich, bo jestem kobietą i mogę mu pomóc, tzn pyta jak bym zareagowala jako kobieta w takiej a takiej sytuacji. Właściwie, to nie wiem jakiej rady oczekuję... chyba tylko pocieszenia, bo obawiam się, że jestem na straconej pozycji i pozostaje mi tylko znaleźć coś co zajmie mi myśli...

do szywia.. Jeżeli chce iść z Tobą do łóżka, bo bardzo krótkiej znajomości, to obawiam się, że po prostu liczy tylko na seks. Moim zdaniem powinnać mu odmówić i poczekać na reakcję, jesli po kilku odmowach ucieknie, to liczył tylko na seks, jeśli zostanie i uszanuje Twoją odmowę, to jest szansa, że jeszcze coś z tego będzie.

Gość kasia1221
Zgadzam sie z kolezanka wyzej, poczekaj i obserwuj jego zachowania. Jesli chcesz zajrzyj do tego ebooka, ( http://mezczyzna.zlotemysli.pl/szpryn,AdoZ/ ) pisza w nim wiele ciekawych spostrzezen, dzieki ktorym na pewno latwiej bedzie Ci go rozgryzc, ja przeczytalam calosc w jeden wieczor i jestem pod ogromnym wrazeniem, dostrzeglam wiele spraw o ktorych nie mialam pojecia.

Gość Szywia7741
Dziekuje za odpowiedz .odmówiłam i zaczał ze powinam sie wstydzic ze mam tyle lat i sie tego boje zaczał gnebic ze sie boje ale to nie tak zerwałam kontakt jak mówi mi czesc na ulicy to udaje ze go nie znam

Gość Szywia7741
Odmówilam seksu to zaczał ze sie powinam wstydzic ze mam tyle lat i sie boje ze zna mlotrze i sie nie boja ze zachowuje sie jak gówniara ktora ma 15 -16 lat a mam 23 lata zaczał gnebic ze sie boje co o tym myslicie? Mam nadzieje ze ktos odpisze

Gość malenka1
hej jestem w podobnej sytuacji zauważłam że na mnie sie patrzy i gdy ja sie spojrze to czasami zdarza sie że on ucieka wzrokiem a czasami patrzy mi sie głeboko w oczy... juz nie raz mnie bez potrzeby obrazał i mi dokuczał lecz czesto tez jak ja sie na niego patrze to puszcza mi oczko lub buzi....raz nawet mnie przez cały dzien obsługiwał np. nałożył mi obiadu i zaniósł mnie nawet na rekach do kuchni mówiąc do mnie chodz moje słońce ....już sie z nim całowałam ale z nim nie jestem i co najgorsze on ma dziewczyne pomóżcie mi !!!!!!! Czy takie zachiwanie jak jego oznacza ze do mnie cos czuje???? Błagam odp jak najszybciej !!!!

Gość Malenka1
droga Sylwio7741 moim zdaniem bardzo dobrze,że mu odmówiłas co on sobie mysli,że jest piekny to mu wszystko wolno! To oczywiste,że seks to delikatna sprawai nie dziwie ci sie,że sie boisz! popieram twoje zdanie i jezeli by cie kochał to by tak na cb nie mówił tylko by to zrozumiał i by ci pomógł!!!! Aaaaa...jeżeli bedzie ci dalej dokuczał i nie bedzie ci dawał spokoju to powinnas cos z tym zrobic!! powodzenia słońce ci życze ! Trzymaj sie !!!1

Gość iJakTuZrozumiecFaceta
Faceci to naprawdę dziwne istoty!!! ja tez mialam taka sytuacje. poznalam go w pracy, gapil sie na mnie przy kazdej okazji, chocia z reguly wtedy, gdy ja na niego nie patrzylam (a przynajmniej Jemu tak sie wydawalo ;-) raz, gdy Go przylapalam, szybko odwrócil wzrok, przyznam, ze slodkie to bylo:-) Gdy mijalismy sie np. na korytarzu, mowilismy "czesc" i nic wiecej. Pamietam tylko jedna sytuacje, gdy nasze spojrzenia sie spotkaly i wtedy, kurcze, bylam pewna, ze mu sie podobam. (nie wspomnialam jeszcze nawet, ze on mi bardzo, bardzo!!). Myslalam, ze w koncu sie przelamie, jakos zagada. Musze dodac, ze ogolnie robi wrazenie bardzo towarzyskiego czlowieka, slychac go wszedzie, a przy mnie nic! no ale niestety, nie doczekalam sie. Aha musze dodac, ze wiem na 100%, ze nie ma dziewczyny. Teraz on zmienil prace, wiec w ogole juz sprawa zamknieta, choc znalazlam go na gg i tak mnie korci, zeby zagadac, ale sama nie wiem...

Gość punk
jesli facetowi sie podoba dziewczyna najlatwiej to poznac po tym ze czesto ja przytula stara sie z nia zaprzyjaznic poswieca jej jak najwiecej czasu rozwesela ja mowi ze zawsze moze na niego liczyc i jest gotowy pomuc jej o kazdej poze dnia lub nocy.

Gość An20
hej mam problem z jednym facetem ... otóż znam kolesia od niecałego miesiąca od kiedy wprowadziłam się do mieszkania studenckiego zanim to zrobiłam to słyszałam że praktycznie tutaj nie przebywał natomiast teraz jest tutaj praktycznie codziennie. Codziennie rozmawiamy śmiejemy się razem czasem oglądamy razem filmy często patrzy mi głęboko w oczy przez dłuższy czas ... ale on ma dziewczyne z którą teraz mu sie nie układa poza tym jak z nią rozmawia staje sie taki poważny przy mnie się wyluzowuje, zresztą wiem o nim więcej niż jego własna dziewczyna koleś mi sie podoba ale nie wiem co zrobić jak zinterpretować jego zachowanie ostatnio nawet powiedział że ma cos dla mnie i dał mi książke (wie że lubie czytać) doradźcie mi co mam robić plis