Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margeuritte

novynette

Polecane posty

Gość margeuritte

mam pytanie ktora z was brala je i co mozecie powedziec czy czulyscie sie dobrze? i jak jest z ta depresja i soczewkami, mnie to dotyczy a zaden lekarz nie powiedzial mi ze tabletkim moga to nasilac. i jak z waga? ok?

hey,byłam w stanie wcisnac w siebie tylko 1 opkaowanie,bo głowa mi po nich pękała i wiecej na ibuprom wydałam...nie bylam z nich zadowolona,poza tym ciagl euczucie sytości...ale moze twój organizm zareaguje inaczej:) zmieniłam je na cilset i jest ok:) acha!nie miałam żandych lamien ( i przy novynette i przy cilescie) pozdrowienia:)

ja przy pierwszym opakowaniu nie mogłam wytrzymać z powodu bóli głowy i zawrotów...ale cera mi się polepszyła i też czułam się syta cały czas co pociągnęło za sobą schudnięcie:) niestety miałam plamienie 15 dni ale przy drugim opakowaniu przeszło wszystko i było super:) ogólnie trzeba przeboleć pierwszy miesiąc....nie tylko przy novynette ale przy wszystkich tabletkach.pozdrawiam

Gość triqullar
the best

Gość kejjjtttt
uzywam tych tabletek juz 4 miesiace i nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych.zadnych boli glowy,zadnych zawrotow,plamien.jedynie co to to ze przytylam ale to dla mnei jest na plus.ale to wszystko zalezy od twojego organizmu.kazda z nas moze miec inne objawy.

Gość Madziunka005
Ja ogolnie czuje sie niezle, ale mam jeden ze skutkow ubocznych - odbija mi sie ciagle i brzuch mam pelen powietrza, no i troche pobolewa mnie macica, ale pierwszy miesiac tak jak pisza dziewczyny-trzeba przebolec! Pozdrawiam hehe :)

jestem po 3 opakowaniu... i zmieniam ;/ jak dla mnie table te maja 2 DUZEEE!! minusy... dodatkowe 5kg :( i masakryczna deprecha ;/ pozdro!

Gość **** justa
Ja też brałam novynette, ale tylko przez miesiąc.... Koszmarnie się po nich czyłam: obniżone libido, ciągłe poddenerwowanie, drażliwość i huśtawka nastrojów. Cieżko mi było z tym wytrzymać, nie mówiąc już nic o otoczeniu ;-) O ile objawy takie jak: nudności, bóle głowy, zatrzymanie wody w organiźmie, mogą ustąpic po kolejnym opakowaniu tabletek, jednak na poprawę nastroju nie ma co liczyć. To po prostu skutek złego dobrania tabletek. Teraz zmieniam na cilest i mam nadzieję, że będzie znacznie lepiej... :-)

Gość ehco
a ja jestem bardzo zadowolona z nich! fakt mialam w pierwszym miesiacy plamienia ale po za tym zero skuków ubocznych. mysle poprostu ze moj gin dobrze mi je dobrał robiąc wczesniej badania oczywiscie..... narazie jest ok i nie zamierzam zmieniac novynette :)

ja miałam tylko 2 op ponieważ strasznie bolały mnie nogi w łydkach, obecnie biorę rigevidon już 3 op i jest w porzadku

Gość ja za
biore novynette ponad 2 latka ale po wakacjach zucam skutkami ubocznymi jakie usiebie zauwazylam to spadek libido i suchosc pochwy a trak to nic. Nie rzucam ich z powodu tych skutkow tylko dlatego ze juz mysle ze styka trucia sie aha i cene przyzwoita do 20 zl.