Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla ble blu

Dziwnie opalona po solarium!!!

Polecane posty

Gość bla ble blu

Mam bardzo podatna skore na opalanie. Latem jestem zawsze brazowa jak mulatka :-) lecz opalenizna rowniez szybko mi schodzi. Dlatego chce ja podtrzymac i chodze na solarium. Moje cialo po solarium jest ladnie brazowe za to twarz jest czerwona a po jakims czasie calkiem blednie .Moze to przez to ze twarz bardzo czesto sie myje.i rozne toniki.mleczka...maseczki.....ale czy to powoduje ze tak szybko sie wybiela i nie moze sie opalic?? ..Dlaczego tak sie dzieje??

Gość bla ble blu
Musze dodac ze idac sie opalac nie smaruje zadnym specjalnym kremem twarzy.a jedynie bambino..za to cialo czyms do opalania

Gość siemsiem
Moja rada - nie myj sie:P

Gość siemsiem
Acha...i pogodz sie z wczesnymi zmarszczkami jesli nie stosujesz zadnego kremu...:O

Gość bla ble blu
ale mam wrazliwa twarz i jakos dziwnie mi nalozyc zwykly tlusty krem na twarz :-( Wy rowniez nakladacie na twarz te kremy do opalania z solarium??

Gość solka na 102
Cześć !!! Ja mam pytańsko - wybieram sie po raz pierwszy do solarium i doradcie mi czym pokremowac ciało i twarz. Czy lepiej niczym czy jakims zwykłym kremem do opalania. Doradcie bo jestem laikiem w tym temacie !!!Plis !!!

sprawdź czy solarium na które chodzisz dysponuje opalaczami twarzy, pozatym bambino to nie jest dobry krem na solarium, nasmaruj się lepiej, kremem z filtrem uv odpowiednim do twojego rodzaju skóry, a najlepiej zafunduj sobie specyfik który można kupić w salonie, naprawdę warto.

Gość bla ble blu
no wlasnie kupilam balsam specjalny do solarium ale nie do twarzy :-( Dziękuje wam za podpowiedzi!! Zapytam o cos takigo do twarzy przed nastepna wizyta. 🌼

Gość solreczka
w solarium powinny byc za darmo jednorazowe olejki/kremy do opalania. Najlepsze sa olejki z niskim filtrem, ktore przyspieszaja i brazuja:) ale do kupienia tez powinny byc za jakie 4 zl.

oooo, wiesz mam taki sam problem z twarza... tylko ja naleze do tych co sie opalaja wolno, na bardzo ciemny kolor i im sie dlugo trzyma ten kolor...w styczniu bylam w egipcie, cale cialo brazowe jest jeszcze, a twarz to juz blaaadaa... mniej wiecej tydzien mi sie oplaenizna na twarzy jako tako trzyma :| ale podejrzewam ze to jest to co mowisz, kremy, peelingi, mleczka, toniki, zele... ja ich uzywam sporo bo mam twarz tradzikowa i sucha...i moze przez te wszystkie specyfiki i ciagle scieranie naskorka tak szybko bledne... z tym sie chyba poprostu trzeba pogodzic, mi ew. dluzej utrzymuja opalenizne hektolitry soku marchewkowego, tony marchewki i drozdze w tabletkach :P

Gość bla ble blu
No wlasnie tez tak mysle ze to sprawka tych zeli i czestego mycia....przecierania skory twarzy.....ale mam cos czym mozemy sie pocieszyc :-) jesli nasze cialo jest bardziej brazowe do naszej twarzy bez problemu mozemy nalozyc lekko puder brazujacy np. w kulkach :-) bo gdyby byla twarz opalona tak samo i dodałybysmy cos brazujacego to twarz bylaby za bardzo przyciemniona :-):-):-)

Gość ble ble blu
Dobry wieczór dziewczynki! nie jesteście same,ja zawsze czuwam i ogarniam wszystko swym sokolim wzrokiem.Nie jestem pryszczatym gimnazjalistą i nie chodzę na imprezki bo mnie nudzą (mam 40 latek).Sączę piwko i przygotowuję się do milutkiej masturbacji z udziałem kocyka, z którego ułożę cipkę.Oczywiście wszystko odbędzie się przed lustrem i przy miłej relaksującej łagodnej muzyce.Hmmmm...

Gość bla ble blu
a jakie szczęście że nie opalają nam się zęby na brąz! :-D to dopiero byłby problem - twarz zostałaby blada, ciało brązowe - wyobrazcie sobie ten efekt! eh, jestem szczęsciarą :-) żadne pudry w kul;kach by nie pomogły!

Gość bla ble blu
Jak ja nienawidze takich sytuacji....ta nota o 19:19 nie jest moja......ale jak znam zycie zaraz zacznie sie ciag dalszy pisania pod innych pseudonimem....takie życie a palantow wciąz przybywa.....i ze ich to kreci

Gość bla ble blu
bo o tej o 19:16 juz nie wspomne.......brak slow

Gość solareczka
kurcze mam podobnie, tradzik a przez to twarz szybko traci kolor. A ogolnie to ile sie opalacie przy tak ciemnej karnacji?? bo ja bylam ostatnio na 10 minut i efekt prawie zadne. A blada jestem okropnie, po zimie poszlam pierwszy raz. Moze isc na 20 minut?? bylaktoras z was na tyle??

Gość bla ble blu
Solareczka ja tez chodze na 10 min ale u mnie moge ustawic jeszcze intensywnos opalania...Od 1 do 5 . i ja zawsze nie przekraczam 4...ogolnie to na 3 i pol na 4 i to mnie zadowala :-)

do Solareczka No co ty nigdy na 20 minut! bo sie spalisz! najlepiej chodzic na mniej a czesciej.Ja równiez po zimie byłam blada i chodze tylko na 10 minut byłam juz z 9 razy i jestem juz brazowa.

Gość solareczka
Teraz moze wam sie to wyda glupie, a gdzie sie ten poziom opalania nastawia. Bo jak ja sie klade, na lozku na solarium i nad glowa jest do krecenia od ) do 20 min. nie wiem o co chodzi i ze moglabym to nastawic. To nie chodzi o czas opalania tylko o cos inengo. Moze ktoras z was wie?? Kolejny raz poszlam na 10 minut i praktycznie nic nie widac. to pojde jutro na 15 minut. Wiecie zalezy mi na ladnym kolorku do swiat, szkoda ze do niedzieli to wszystko pozamykane, mam tylko srode.

Gość problemytomojaspecjalnosc
pozamykane? u mnie to do soboty wszystkie solarki pootwierane , wpadaj do bialego hehe:D

Gość solareczka
Wydaje mi sie ze zamkniete bo to wielki czwartek, piatek, sobota...

Gość bla ble blu
no co Ty!!! NA pewno bedą otwarte. A o ten poziom opalania najpepiej zapytaj pania od solarium :-) w koncu kazde lozko jest inne :-P

Gość solareczka
to co mnie mama wkreca ze wszystkie sklepy zmakniete, fajnie jakby byly otwarte

Gość problemytomojaspecjalnosc
heieh sklepy na bank otwarte bo przeciez przed swieetami najwiecej kasy z tego maja, a moze znasz nazwe tego lozka na ktore chodzisz?

Gość solareczka
nie wiem, ale bylam kilka razy i no prawie nic, zero efektu tylko lekkie rumience. To ja pojde jutro i jeszcze w piatek. racja, przeciez otwarte ale ktos mi nagadal ze to swieto hehe Ale to moze byc wina lamp, slabe są. Bo czytalam gdzies ze trzeba zmieniac co jakis czas. I bardzo tanio bo 50 gr za minutke!!! ale u mnie w miescie tak tanio jest.