Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaczacza

hej, faceci, czemu tak nie wyglądacie? Bierzcie przykład

Polecane posty

Gość kisielka2
zgadzam sie, ideal....:D:D:D

Gość esyfloresy
hehehe... od kobiet wymagają idealnej sylwetki i pięknej twarzy, a sami co?

Okropny!! Żeby być politycznie poprawną powiem \"kochajcy naczej\" choć na usta cisnie sie cos bardziej dosadnego.

Gość esyfloresy
oj głupiutkie laski, przeciesz tu nie chodzi o fotkę, może być dowolny inny przystojniak

Gość esyfloresy
może nie chodzi o biżuterię... taka sugestia z mojej strony może o twarz, ciało, spojrzenie.... a może w topicu chodziło o to, że nie tylko faceci lubią piękno, wymagając od kobiet żeby były ideałem. Niech poczują jak to jest kiedy stawia się zawyżone poprzeczki, piętnując za coś, co dostało się od losu przy urodzeniu i na co nie ma się większego wpływu

--> esyfloresy Nie ma nic złego w lubieniu piękna. Watpie zeby jakikolwiek normalny wybrał brzydkie spodnie niż te ładne. Rzecz w tym że dla każego to piękno to co innego. Innymi słowy dyskusja o gustach jest w złym guście. :P

Gość esyfloresy
czy rozumiesz, jaki poblem został poruszony? Nie chodzi o to, co dla kogo jest ładne tylko o tą nagonkę, przymus bycia idealnym, ocenianie po pozorach, brak taktu, zawyżone wymagania wobec innych i zaniżone w stosunk do siebie, nadmierny krytycyzm........

Gość Hans 24
Głupio by było gdyby każdy tak wyglądał, logiczne nie> ale ty blondynko tego nigdy nie zrozumiesz

Gość czaczacza
to teraz, faceciku, zobacz jak czują się kobety kiedy każe się im wyglądać jak symbol seksu nie zważając na ich wnętrze i predyspozycje niewiele rozumiesz, ten topic to prowokacja mająca zmusić do refleksji, ale to chyba przekracza możliwości niektórych.

Gość ja ignoruję takie tekściory
bo i tak nie mam najmniejszego zamiaru być z jakimś pustym dupkiem który każe mi wyglądać jak Jessika Alba

-->czaczacza :D Aha. wg tego jak sie czuję po tej prowokacji mam ocenić jak się czują kobiety ? Odp. Dobrze. Moja samoocena nie drgnęła po przeczytaniu pierwszego postu. Nigdy nie było ani nie jest moja ambicją wyglądac jak symbol seksu. { niewiele rozumiesz, ten topic to prowokacja mająca zmusić do refleksji, } Zepsuję byc może twoje samopoczycie. Ale to, do których niby to jest skierowne nie miewają w ogóle tego typu refleksji. :p

Gość ja wiatr
Matko, jak to dobre, ze nie jes to moj idal, nikt mnie nie pobije i nie wywiezie do lasu :D :P

Gość hehehehehehehe
moj facet jest o wiele przystojnieszjy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czy to nie jest Johnny Deep ?? Nie wiem dlaczego tyle lasek do niego sika... :O mi się on wcale nie podoba...

przystojniacha przyznam, z lozka bym nie wyrzucila rowniez , ale zeby od razu kazdy mial brac z niego przyklad , ciesze sie ze moj facet wyglada tak jak wyglada . pozdrawiam 🖐️