Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petite francaise

on nie chce ze mna wyjechac.. czemu?

Polecane posty

Gość petite francaise

mam cudownego chlopaka od 8 miesiecy.niby wszystko jest ok, ale.. np taka sytuacha-mam kolezanke w innym miescie ktora ma tam swoje mieszkanie a zadko w nim bywa, wiec powiedziala wszystkim swoim blizszym znajomym, a wiec i mi ze jak coś , to kazdy moze tam przyjezdzc, przyda sie mieszkanko jako hotel:Dmy razem nie mieszkamy, nie mieszkamy nawet w jedny miescie, ale w jednym miescie studiujemy, wiec widujemy sie czesto, ale zazwyzaj na krotko.w ferai zimowe, po sesji zaproponowalam mu wyjazd do tego mieszkanka kolezanki, na 2,3 dni, a on odmowil..a ja chcialam z nim troche pobyc sam na sam, rozumiecie..:D ale on nic, nie pojedzie i koniec.. teraz zbliza sie wolne majowe, znow cos napomknelam o wyjezdzie, a on znow nic? czemu tak jest? pytalam, to mowi ze uczyc sie musi, ze to nieldadnie tak u kogos nocowac.. co jest??dlaczego?

Gość taki se gość
może jest konserwatywny?

Gość ehh........
może poprostu nie lubi spać w obcych mieszkaniach...ja tak np mam...w hotelu w którym pokoje są takie bezosobowe nie mam problemu, ale u kogoś ze znajomych czy rodziny strasznie się męczę...nigdy nie jeżdżę na urlop do kogoś bo to dla mnie żaden odpodczynek. może ten twój też tak ma??

Gość petite francaise
moze..ale do rodziny jezdzi i to nawet chetnie i spi tez u nich, wiec ta opcja odpada:/

Gość moze prawiczek

Gość sucze
nio to rzeczywiscie dziwna sytuacja...moze zadam dosc głupie pytanie, ale zdarzaly sie wczesniej sytuacje ze on spal u ciebie, albo ty u niego??

Gość petite francaise
nie, nigdy, on mnie tylko raz do siebie zaprosil i to tylko dlatego ze nalegalam:/ ale nie na noc, tak po prostu a i jest prawiczkiem, ale ja jestem dziwica wiec to chyba nie az tak duzy problem..?

Gość petite francaise
powiedzcie cos, moze znacie podobne przypadki?? :(

Gość hmmmmmmmmmMMM
moze on chce zachowac czystosc do slubu:D i boi sie, ze taki wyjazd moglby stworzyc pewne 'okazje' lub pokusy, zeby nie wytrzymac w tym postanowieniu i po prostu odmawia, zeby miec czyste sumienie?;) albo moze przeczuwa, ze Ty bys prowokowala go do czegos, czego on moze jeszcze nie chce;) pogadaj z nim!

Gość petite francaise
on chce czekac do slubu, bo mi to kiedyś powiedzial.ale ja nie chce, nie jestem jakaś puszczalska,ale uwazam ze czekanie do slubu to głupota, czekac nalezy na tego jedynego, a nie na ślub, zreszta mamy oboje 20 lat i pewnie slubu nie wezmiemy szybko, co radzicie?