Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaa

Co za zycie

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaa

Dlaczego ludzie psuja to co jest piekne albo mogłoby byc, dlaczego tak sie rania, ja chyba własnie straciłam w ogole juz wiare ze istnieja jeszcze normalni faceci, i chyba nie bede w stanie juz nikomu zaufac

Gość abazurek
ja mam tak samo......chyba nie ma juz takich normalnych :O

Gość bbbbbbbbbbb
a co się stało !?!!?

Czego psują? Bo są źli, głupi lub ślepi! Nie dajcie się zwariować, chyba nie jest aż tak źle! :)

Gość abazurek
to czemu ja trafiam na takich własnie:(

Hm, pech... choć niektóre kobiety mają skłonność do ładowanie się w kłopotliwe związki! Ale to już inna bajka... :o

Gość aaaaaaaaaaaaa
ja tez trafiam na takich, i sie zastanawiam czy nie moge poznac kogos normalnego w normalny sposó, a nie zawsze jakies dziwne znajomosci dziwnie sie konczace,mam taka cicha nadzieje ze czeka na mnie ktos kogo kiedys pokocham i zaufam mu i bedzie dobrze ale to tylko marzenie, a one nie zawsze sie spełniaja:((

Chyba największe skarby to te ukryte, a nie te co świecą wszem i wobec... ;) nie zastanawiałyście się nad tym? :P Może warto poszukać jakiegoś nieoszlifowanego diamentu, który uchodzi za zwykły kamyk, a w szeczywistości nim nie jest... :)

Gość abazurek
na poczatku nic nie wyglada na to ze bedzie zle :( a potem co???? chcila bym spotkac faceta normalnego gdzie jestescie normalni faceci !!!!!!!!!!:)

Gość abazurek
= ale to chyba nie chodzi o urode tylko o to ze wczesniej czy pozniej wychodzi ich prawdziwe oblicze:(

A tak nawiasem mówiąc, to skąd bierzecie tych \"złych\" ? :)

Gość bbbbbbbbbbb
ja byłem kiedys normalny ale teraz dorosłem i szukam skarbu który nie istnieje , chyba mam za duze wymagania w stosunku do kobiet i ta moja lwia natura nie daje mi spokojnie zyc, cały czas musze cos zdobywac inaczej choruje i marnieje.

Gość abazurek
= sami przychodza

Gość abazurek
ale po co ranic kobiety przeciez to boli strasznie potem:(

...nie, nie chodzi o urodę ale, o typowy pusty szum, który wszelkiej maści cwaniacy robią koło siebie, a kobiety dają się na to nabierać... no i poźniej wychodzi! To tzw. fałszywy blask! :)

Gość abazurek
a ja sie nie nabieramna urode ani na cwaniactwo tylko na taka niby ich wrazliwosc :O

...a na czym polega niby-wrażliwość? Hm? Może każdej jednej wciskają takie same teksty a później wychodzi prawda... ;o

Gość abazurek
uczucie, ciepło,delikatnosc ,czułosc ,wrazliwosc na to co kobieta mowi a potem co

...czyżby swiat był pełen schizofreników? Moze fakt, iż zakochany człowiek idealizuje sobie drugą osobę ma na to wpływ! Ale może da radę wypatrzeć jak zachowouje się w stosunku do innych ludzi? Chyba można coś zauważyc?

Gość aaaaaaaaaaaaa
czego tak sie dziej

A czemu pada deszcz? No tak jest skonstruowany ten świat, nie jesteś jedyną która zadaje sobie to pytanie... to tak na pocieszenie! :)

Gość aaaaaaaaaaaaa
musze to skonczyc bo wykonczymy sie oboje psychocznie w takim zwiazku

Gość aaaaaaaaaaaaa
dzieki za pocieszenie

Gość aaaaaaaaaaaaa
dlaczego on nie chce a moze nie ptrafi powiedziec co go gryzie boli, co jest nie tak, zawsze wszystko jest idealnie ale ja wiem ze tak nie jest, im bardziej mowi ze jest dobrze tym mniej mu wierze i wiem ze nie jest ok, Czy az tak mozna sie zamkanc w sobie....on jest juz chyba w jakiejs mati i nie potrafi stamtad sie wydostac, a ja mu chyba nie potrafie pomoc, za bardzo mnie chyba swoim zachowaniem rani, i boje sie ze kiedys moge znalezc sie w stanie takim jak on jest teraz:(((((((((

Gość aaaaaaaaaaaaa
= wcale nie chodzi o urode, to jest mało wazne, wazne jakim jest człowiekiem, uroda przeminie ....chociaz mi sie wydaje ze przemija nie tylko uroda zmienia sie człowiek nientylko fizycznie ale zmienia sie sam w sobie..ale dlaczego......:(((

Wiem ze nie o urodę chodzi! A zmieniamy sie wszyscy... czemu? Chyba Ci na to nie odpowiem! :(

Gość aaaaaaaaaaaaa
i co Wy na to wszystko, dziwny jest ten swiat..............:::::::::::(((((((((((((((((((((((((((

Gość rrrrrrrrrr
i ci bedzie teraz , faceci to prawdziwe swinie