Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham wiosnę

czym nabłyszczyć

Polecane posty

Gość kocham wiosnę

Kto może polecić jakiś dobry specyfik do nabłyszczenia włosków?

Polecam wosk nablyszczajacy z Joanny:) tym bardziej jesli masz wlosy puszczace sie, suche, bez blasku (nie polecam do tlustych!!). Opakowanie jest takie male, wosk nabiera sie na palec, ma kolor niebieski (wosk) i pieeeeeeeeeeknie pachnie:D do tego kosztuje ok.6-7zl. :) nie mialam nic lepszego.

Gość kocham wiosnę
dziękuję za odpowiedź. Też używam wosku z Joanny , a znacie może jakieś środki w sprayu ?

To moze sprobojesz tego? http://allegro.pl/item96442598_nablyszczacz_allwaves_super_polysk_200ml_od_ss.html Akurat tego produktu nie mialam, ale mialam swietna maske tej firmy i byla naprace CUDOWNA!! nie dosc ze ogromna, bo pol kilowa (dalam za nia 24zl.) to wlosy byly po niej gladkie jak jedwab i swietnie sie rozczesywaly:D wiec mysle, ze reszta tych profesjonalnych produktow rowniez bedzie dobra (w koncu uzywaja ich fryzjerzy...sama widzialam:P ).

yyyy ja miałam ten wosk joanny ale akurat na moich włosach wyglądał średnio a też mam suche i puszyste a wiecie co mi pomogło ?? prostownica :D serio odkąd prostuje włosy to są one zawsze gładziutkie i potwornie błyszczące a prostuje juz ponad 2 lata tylko że mam profesjonalną prostownicę ceramiczną za (sic!) 340 zlotych :O więc nie ma mowy o zniszczonych włoskach

TEORIA A jak od kad je wyprostowala to byly jeszcze gorsze!! prostowalam zwykla prostownica (chyba bym musiala taka specjalna, ceramiczna wyprost. zeby bylo ok...) i puszyly sie jak glupie!! mialam na glowie wielkie siano sterczacych patykow:/ juz lepsze sa takie jakie mam, krecone...Ale zastanawiam sie teraz nad trwala prostujaca wlosy:D KTOS WIE ILE TO KOSZTUJE??;) - przepraszam, ze nie na temat...

mnie pomaga jedwab w płynie - do kupienia np. w sklepach fryzjerskich. Niby tłusty, ale jakoś ładnie się wchłania i nie obciąża włosa. Dosłownie kropla na dłoń, rozetrzeć i przeczesać lekko podsuszone włoski. Można też na suche. Dla mnie bomba, a mam przetłuszczajace się włosy.

Gość kocham wiosnę
dzięki za wszystkie wypowiedzi posiadam i prostownicę ceramiczną i jedwab i wosk, ponadto stosuję olejek rycynowy bezpośrednio na skórę. Moje włoski jednak i tak nie są takie jak bym sobie tego życzyła. Prostownicę choć mam profesjonalną to i tak wydaje mi sie ze przesusza mi włoski więc staram się jednak modelować na szczotce. co do trwałej prostującej to pytałam kiedyś w salonie ale najpierw dowiedziałam się że ona niszczy włoski tak samo jak zwykła trwała więc już o cenę nie pytałam ...

Nie radze zbyt dlugo stosowac olejku rycynowego na skore!! on po jakims czasie zacznie wysuszac i skore i wlosy, wiec i to moze byc przyczyna suchosci.

Gość kocham wiosnę
może naprawdę to wina tego olejku bo ja go stosuję conajmniej raz w tygodniu i trzymam po kilka godzin na głowie tylko że właśne wyczytałam na kafe że podobno super na włoski działa, no to jak to jest?

a jaki masz kolor włosów? Ja nigdy nie mogłam \"nabłyszczyć\" włosów jak miałam blond. Teraz mam brązowe i są super. Pewnie zasługa dobrego kremu, nie rozjaśniam włosów, a podobno brązowe kremy koloryzujące zawierają najmniej szkodliwych środków chemicznych.

Gość majstkowiczówna
odzywka w sprayu gliss kur z płynnym jedwabiem jest boska ..ok 14 zł

Gość kocham wiosnę
no właśnie ja mam jasne włoski więc pewnie dlatego mam taki problem , chętnie bym się "zabrązowiła" ale zupełnie nie pasuje mi to do twarzy. Płynnego jedwabiu gliss kura nie stosowałam jeszcze więc moze okaże się dobry