Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pczółka

Normalna świnia!

Polecane posty

Gość pczółka

Ale się wkurwiłam! Mam doła, a mój facet poszedł z kolegami na piwo. Miał iść tylko na jedno, a nie ma go już od 20-tej. Nie wierzę, że pije jedno piwo tyle czasu. Mam go zabić, jak wróci? Normalna świnia!

Gość brutttusel
teraz sie pewnie z jakaś rucha - przykro mi

Gość nie zabijaj
bo jak zabijesz to będziesz sama...i nie ma o co się tak bardzo złościć, bo z tego co wiem to jest normalne, że facet wychodzi na piwo, i jeszcze jedno, może postaraj się zrobić coś, żeby wolał z tobą na nie wychodzić a nie z nimi...a na pewno nie wskurasz nic robiąc kolejną awanture...

Gość ihss
a moze sie z kolegami bolcuja na jakims gey party

z kobieta na piwo zamiast z kumplami? :O zwariowalas? :P

Gość a co ty God
nigdy z kobietą na piwie nie byłeś?!?!

Niby racja, ale ja nie miałam dziś nastroju na piwo z jego durnymi kolesiami. Poza tym rano idę do pracy. Najgorsze jest to, że jak przyjdzie, to będzie mędził, gadał, wygłupiał się, a ja pójdę do pracy niewyspana. A jeszcze do tego będzie domagał się \"miłości\", bo w swoim pijacku mniemaniu będzie myslał, że mnie podkręci i już.

God, co jest złego w piciu piwa zkobietą...zaskoczyłeś mnie

🖐️ szczalka Kirus, nie wiem czy sie uda bo juz nikt nie zrozumial ;) bylem i nie ma w tym nic zlego, a nawet jest to interesujace :classic_cool:, ale jest roznica miedzy wyjsciem na piwo z kobieta, a z kumplami, oczywiscie mozna to pogodzic, ale to nie to samo ;) tak jak wyjscie na calodniowe zakupy i odwiedzenie kosmetyczki, solarium itp z facetem, a z kolezankami

A co złego w piwie z kobietą? Nie raz chodziłam na takie piwne spędy i nie powiem, żeby mi było wtedy źle. Na drugi dzień owszem, ale nie poprzedniego.

Gość uczciwa kłamczucha
ja tam też nie rozumiem o czym boski gada:D

Gość god nigdy nie mial orgazmu
:p

a już myślałam, że jak piwo to tylko faceci :D, prawdę mówiąc ja też nic w tym złego nie widze, że gość wyjdzie sobie z kuplami na piwo (oczywiście w granicach rozsądku :D ) i naprawdę nie rozumiem o co takie halo...

czasami facet musi wychodzic na piwo tylko z kumplami i jest to nieodwolalne i juz! :P wyczuwam tu ingerencje jakichs znanych mi blizej pomaranczek :P Ace wreszcie czuje sie zrozumiany :P

Gość god nigdy nie mial orgazmu
jakich znanych??

Ojej dlaczego od razu swinia ? On tez ma prawo wyjsc z kumplami na piwo i to nie oznacza od razu ,ze Cie zdradza ,nie kocha itp. Ty tez napewno lubisz gdzies wyjsc sama z kolezankami .Kazdy czasem tego potrzebuje .

Gość ideowa
facet ma prawo wyjść na pwio. ale jakbyście nie zauważyli dziewczyna ma doła a on ma to gdzieś i idzie się pobawić. to jest problem. czasem można sobie odpuscic jakies wyjście żeby pobyć z tą drugą osobą. ale niestety facetom to głowy nie przyjdzie...