Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość everybodys dancing

PYTANIE DO MĘŻCZYZN

Polecane posty

Gość everybodys dancing

jak to z wami jest ? dziewczyna pisze smsy, nie odpisujecie widzicie, ze jej zalezy i takie tam no i czy jak dziewczyna przestanie sie na chwile odzywac, pisac, dawac do zrozumienia, ze kocha to czy to prawda, ze faceci wtedy sami zaczynaja zdobywac ?? i czy to prawda, ze jezeli dziewczyna nie jest zainteresowana chlopakiem, nie odpisuje mu na esy, rzadko gadaja na gg itd to czy to prawda, ze chlopak wtedy bardziej probuje bo lubi zdobywac, nawet kogos tak trudnego do zdobycia??????? jak to z wami jest ? pisac wam duzo smsow dziennie czy nie lubicie??

--> everybodys dancing A na poważnie... każdy jest inny. Nie ma na takie rzeczy złotego środka.

Gość everybodys dancing
wiem, że każdy jest inny no ale skoro chłopak pisze 2, 3 smsy dziennie a ja na przykład 2 razy tyle to chyba musi coś oznaczać ? niby każdy inny, ale faceci tacy sami :O

--> everybodys dancing { ale faceci tacy sami } Tiaaa... O_O A nie dalej jak wczoraj pytali siem mnie i innych czemu jak Deep nie wyglądamy ?

Gość mocz Eustachego
w mysl zasady - im chleb drozszy tym dupa tansza.

Gość everybodys dancing
czyli co ? mam pisac rzadko zeby bardziej tesknil ? ale przeciez jak nie napisze zadnego smsa dziennie to chyba zacznie sie pytac, czemu sie nie odzywam co robic?

Gość everybodys dancing