Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaanielaaaaa

czy to ciąża??

Polecane posty

Gość aaaanielaaaaa

Współżyłam ze swoim mężczyzną 14 dnia cyklu. Zawsze dbamy o podwójne zabezpieczenie, w tym przypadku były globulki i prezerwatywa. Niestety już 4 dzień spóźnia mi się okres. W tygodniu poprzedzającym jak i w czasie dni w któych mialam mieć okres bolały ( i dalej trochę bolą ale już mniej) mnie piersi, czułam czasem bardzo lekkie skurcze (jak przy okresie) ale ciągle nie ma oznak krwawienia. Wydzielina w pochwie jest bardzo skąpa. Dodam, że od miesiąca choruję na zapalenie tchawicy, brałam przez 10 dni antybiotyki, mnóstwo syropów i innych leków (teraz biorę Cortare - lek wziewny). Także zmieniłam dietę, tzn w ciągu ostatnich 2 miesięcy schudłam 7kg. Zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy i wyszedł negatywny. Wszystkie te fakty wskazują na to, że po prostu cykl mi się jakoś rozregulował bo dodatkowo stresuje mnie ta cała sytuacja ale chciałabym wiedzieć co Wy o tym sądzicie??

Gość mika22
kochana wlasnie sama odpowiedzialas sobie na twoje pytanie. jesli zrobilas test po kilku dniach spoznianej sie miesiaczki i wyszedl negatywny to napewno nie jest ciaza! powodzenia