Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebetka

czy połykacie sperme?

Polecane posty

Gość pol-ka
a właśnie co do połykania mogłybyście powiedzieć mi jaka jest w smaku i zapachu??

Gość nie wstydze sie
anomuszą sie znależć i tacy co nie wiedzą co tracą a może maja 14 lat i uwazaja sie za 25 -tki :p heheh kindersztuby :p

Gość pol-ka
na tym forum nie ma nic gorszego jak wypowiedzi jakiś przygłupów piszących bo im sie nudzi albo moherów-moralizatorów, trochę tolerancji ludzie

Hmm... smak trudno określić, bo podobno każdy facet ma inną - osobiście nie wiem, bo smakowałam :D tylko Pawła. On ma słodkawą, może to dlatego, że je dużo owoców i unika pikantnych potraw - ponoć to ma jakiś wpływ. Ale nie wiem, bo ja nie widzę różnicy. Tak poza tym aktimelka jest na tyle mało, że nie jest się w stanie zbytnio go posmakować.

Gość pol-ka
mój Men ma chyba potok bo ostatnio złapałam Actimelka w ręke i koszulkę hehe trochę tego było

A bo zapomniałam wspomnieć, że jeżeli robicie to nieczęsto to będzie aktimelka więcej. My kochamy się codziennie, czasem nawet dwa, trzy razy więc póżniej do wyssania :D nie ma już tak dużo.

A co do zapachu to, jest to dość specyficzny zapach - trudno mi określić bo tak pachnie tylko aktimelek. Z resztą spróbujesz to się przekonasz, bo tak jak mówiłam to jest indywidualna sprawa :) Ja Ci mogę tylko powiedziec, że jak masz ochote to się nie bój tylko rób nalot, bo to fajna sprawa i dla Ciebie i dla faceta- przynajmniej w moim związku tak jest. :D

Gość nie wstydze sie
ano ano my też podobnie jak się kochamy albo jeden "masażyk" my to tak nazywamy :D mu zrobie to potem już jest soczków mniej a smak ?? słodko-słony --- lubi sobie dosolić przy obiadku ;) u młodych wytrysk jest silny i na odleglosc nawet 2 metrow u strszych jest do pol metra a u starych chopow ?? wyciek taki maly :p :p

Gość pol-ka
to wyjasnie wszystko bo robimy to tylko (nestety) 2 razy w tygodniu....

Pol-ka przynajmniej masz więcej dla siebie :D Ehhh... ale ja się stęskniłam za masażykiem :D Mój Pawciu jest masażystą, a ja muszę mu dyskretnie przypominać, że mam chętkę :o No chyba, że jakiś romantyczny wieczór sobie robimy to wtedy i ja jego masuje i On mnie, ahhh te jego magiczne rączki :D

Gość łe
nie połykam ...mój facet pali i ma gorzką spermę i nie smakuje mi .... kiedys spróbowałam i mnie dziwnie piekła jama ustna i gardło ..gorzkie i nie smaczne ;/

Gość nie wstydze sie
:)

ja tez kiedys polykalam.dopoki moj facet nie zaczal palic. fajki bardzo \"psuja smak\". a teraz robie mu \"lodzika\' ale przed koncem on wchodzi we mnie i konczy.tez jest przyjemnie

Dziewczyny, a pytanie trochę z innej branży: a mianowicie jak się zabezpieczacie? Bo ja biorę tabletki,lekarka zmieniła mi na cilest, no i od dzisiaj zaczynam go brać :)

Rzecz oczywista:) Myślę że faceci to uwielbiają... Kręci ich gdy dziewczyna posmakuje jego Actimelka! Poza tym smakuje mi bardzooo:) hehe Moje kochanie oszalał gdy połknęłam \"chłoaków\" po raz pierwszy - prawie odleciał w kosmos:) Nie połykam zawsze, biorę go z zaskoczenia;) A zastanawiałyście się jaki zapach ma Aktimelek:) Na fizjologii uczyli mnie tak: - smak słonawy - zapach prażonych kasztanów ehehhee Kocham to robić;) mniammmmmiś

Gość mele
a czy od tego mozna zajsc w ciaze?

Gość actimelek
pytasz poważnie czy se jaja robisz?? niee na pewno se jaj robisz bo aż ta głupim chyba nie mozna byc

Gość jamaica17
ja wlaśnie zbieram się na to żeby połknąć jego soczki,narazie się nie odwazylam, bałam się że nie będę w stanie tego przelknąć albo że ilość i smak mnie "przerosną" dodatkowo mój facet pali ;/ wiec to chyba nie za smacznie... nawet na to zeby go wziąść do buzi bardzo długo się przekonywałam a teraz przychodzi mi to bez najmniejszego trudu, widac do wszystkiego trzeba dorosnąć a ja mam jeszcze czas. Jak myslicie?

Gość cest moi
Właśnie kilka dni temu miałam swój pierwszy raz... w połykaniu Actimelka :D Jak kochaliśmy się wcześniej, to bardzo uważaliśmy oboje, aby on nie skończył we mnie, bo co prawda biorę pigułki regularnie, ale i tak boję się ciąży jak nie wiem co. Więc zawsze mieliśmy pod ręką chusteczki, żeby w razie czego wytrzec wszystko dokładnie. Tamtej nocy okazało sie jednak, że o chusteczkach zapomnieliśmy i jak on wstał, żeby ich poszukac, to poprosiłam, aby podszedł do mnie. Wszystko wylizałam, wyssałam... a na koniec powiedział, że jestem niesamowita i że nigdy nie kończył jeszcze w tak przyjemny sposób. Oboje byliśmy w siódmym niebie. Pyszny taki Aktimelek, słodko-kwaśny... przynajmniej ten mój ;-)

Gość Monis28
moj obecny TŻ ma bardzo obfity wystrzal i rzadko zdarza sie zebym dala rade polknąc całość - zwsze cos wypłynie smak gorzko slony - jak slony herbatnik kiedyś połykałam w dużych ilościach - im młodszy facet tym smak lepszy no i silniejszy wytrysk- niektórzy - zlwaszcza gdy zabawiamy sie rekoma potrafia naprawde "ochlapać firanke" za łózkiem ;-))) uwaga bo tuczące ;-P

ja połykam, bo lubię, mimo, że mój mąż pali :) kiedys dałam mu do spróbowania powiedział, ze mu nie smakuje i podziwia mnie za to, że moge to dla niego zrobić kocham go i wiem, ze to dla niego przyjemnośc więc to robię nie lubię tylko starej spermy - rozumiecie, jak np. po obciąganiu spłynie gdzies na ciało i po paru sekundach ją zauwazysz a on jest taka klejąca i i zimna lubię tylko to cieplą i żywa prosto z peniska :)

ja połykam, bo lubię, mimo, że mój mąż pali :) kiedys dałam mu do spróbowania powiedział, ze mu nie smakuje i podziwia mnie za to, że moge to dla niego zrobić kocham go i wiem, ze to dla niego przyjemnośc więc to robię nie lubię tylko starej spermy - rozumiecie, jak np. po obciąganiu spłynie gdzies na ciało i po paru sekundach ją zauwazysz a ona jest taka klejąca i i zimna lubię tylko tą cieplą i żywa prosto z peniska :)

Gość Pan Bóg
wszystkie pojdziecie za to do piekła!!!:classic_cool:

ja połykam i sie nie wstydze co wtym złego kocham mojego faecta i jak miałm okres to połykałam a teraz jestem w ciązy to bywa różnie w zaleznosci od nastroju

Gość to jest kanibalizm
co by na to Romuś powiedział ?trzeba mu szybko donieść aby stworzył odpowiednią ustawę chroniącą te maleństwa