Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebetka

czy połykacie sperme?

Polecane posty

Gość rebetka

mam pytanko drogie panie.Czy polykacie nasienie swojego mezczyzny podczas sexu oralnego?Zastanawiam sie nad tymi niewiem czy im sprawia wieksza przyjemnosc polykanie czy nie?

A ja się nie wstydzę przyznać, że połykam. :) I jak dla mnie nie jest to obrzydliwe czy poniżające. Jestem z moim facetem długo i kocham go całego, także jego aktimelka :D Tak samo i On nie brzydzi się wślizgnąć języczkiem w moją pipcię.

Gość a ja_____________
wypluwam i sie tez nie wstydze...:P

Gość pol-ka
a ja nie robię mu orala chociaż chciałabym :(

Aktimelek :D:D:D Raz polknelam i mialam potem przez caly dzien klopoty z zoladkiem. Dlatego teraz obciagam z wypluciem :classic_cool:

pol-ka, a dlaczego? Czyżby nie chciał? Nie no nie uwierzę, nie ma faceta który by nie chciał!

Haha, też mi się określenie aktimelek podoba :D Mój facet tak nazwał, bo sperma :o brzmi jakoś dziwnie.

Gość pol-ka
wiesz co moj chłopak chyba wstydzi się w ogóle penisa bo jak ma wytrysk to mnie przeprasza (nie kochamy sie jeszcze tylko robie mu dobrze rączką ale chciałabym ustami)

O kurcze, no to pogadaj z Nim na ten temat, w końcu to zupełnie normalne i bardzo przyjemne :D Hmm... A ile Wy macie lat?

Gość pol-ka
lol wiedziałam że w końcu ktos zapyta o to!!! :)) ja 19 on 21 z tym że ja jestem strasznie napalona na niego i on tez ale czekamy na wizyte u gina bo chce dojrzale wkroczyc w seks. najlepsze jest to że on uwielbia mi robic minete ale jakos nie chce wzajemności

Gość nie wstydze sie
a czego tu sie wstydzic?? ja połykam i mis makuje jest słodkie ;) :classic_cool: a ja nazywam i on soczkiem kokosowym ;) a actimel jest:classic_cool: jak jeszcze to można nazwać ?? ;)

Gość pol-ka
mówiłam mu że to naturalne , po za tym lubię jego Actimelek :PP troszke sie wyluzował

Gość nie wstydze sie
pol-ka : Ty go nie pytaj ja 1 raz najpierw jedzilam jezyczkiem po obrzezu a potem ... mmmmmmmm i tak sie bawilam az zakonczyl w srodeczku i az sie smialismy bo nie wiedzialam co i jak ale ( tak w sekrecie nawet dalam mu sprobowac) bo pytal jak smakuje i powiedzial ze jak niedobre to mam zwymiotywac to ;) heheheheh ale bylo smiesznie ;)A mu sie podobalo jak nigdy !! powiem wprost : on to uwielbia :D

A juz się przestraszyłam, że jakieś małolaty z Was :D Eee to stary facet z niego :D Jak tak sprawa się ma, to po prostu niech sobie wygodnie usiądzie, a Ty bez pytania rozepnij rozporek, ściągnij spodnie, majtki i do dzieła, ja tak często robie mojemu Pawełkowi, uwielbia to :)

Gość pol-ka
chyba tak zrobię, po prostu nalot na jego penisa i niech się dzieje co chce!!

Gość pol-ka
z wami to mozna przynajmniej pogadać, moje koleżanki twierdzą, że fellatio to poniżenie dla kobiety ;/;/

Gość nie wstydze sie
equagen21 wiesz ja też :) a szczegolnie tak znienacka :P :P kiedys dostalismy pod opieke domek babki na 2 tygodnie i 2 dnia jak tam poszlismy zamklam furtke na klucz i weszlismy do srodka zostawila specjalnie otwartw na osciez drzwi i popchnelam go na sciane :D sciaglam spodnie i boxerki i :D hehe a jak sie wyrywal zeby zamknac drzwi jak sie bal ze ktos wejdzie a ja nie dawalam za wygrana :) i tak biedaczek stal pod sciana w adidasach i opuszczonych spodniach i gaciach a ja sie bawilam :D a on potem mi sie przyznal ze bylo nieziemsko ja nigdy :) ;) ;) ;0 :D

No jak się zna faceta z dwie godziny to z pewnością tak :o Albo jak się idzie na imprezie w tym celu do toalety :o A jak się kogoś kocha to sama przyjemośc, patrzeć jak facet odpływa, bo jest mu świetnie dzięki Tobie :) Z resztą to samo mogliby powiedzieć faceci o całowaniu nas w pipcie. Gdzieś czytałam, że w niektórych kulturach to jest uważane, za największe obrzydliwstwo :o No cóż nie wiedzą co tracą :D

Gość nie wstydze sie
equagen21 Ja tez mam 21 jak i Ty :) pozdrawiam

Gość pol-ka
gdyby chodziło im o przypadkowego chłopaka zrozumiałabym ale one mają facetów i mówią że to obrzydliwe i uwłaczające. ja już z nimi nie dyskutuję bo mam odmienne zdanie...

Gość nie wstydze sie
equagen21 a ile już jestes ze swoim ?? Ja 2 latka a zaczelam ?? chyba w trzecim miesiacu to robic :P

nie wstydzę się ---> dobre :D Ja mojego męczę, jak wraca z pracy, oczywiście nie codziennie, bo wtedy nie byłoby zaskoczenia :) Nawet \"już jestem Kochanie\" nie zdąży powiedzieć :D Ale i On też mnie zaskakuje :) Czasami jak gdzieś wyjdę i wracam do domku, to zastaje moich Chłopców zwartych i gotowych, no i kochamy się w przedpokoju :D Mmmm... uwielbiam mojego Pawełka :)

Gość nie wstydze sie
pol-ka a co znaczy "uwłaczające" One chyba nie kochają i nie rozpieszczają sowich ulubieńców ;) Ja wprost to uwielbiam go rozpieszczać ;) a np wykorzystując 69 :) :) :) to też jest milutko :)

Gość Brudne mysli..
Chcecie maby baby cos do pyska kupcie sobie wafelka tylko uwazajcie bo sie pobrudzicie...

Gość nie wstydze sie
equagen21 -->Chłopców zwartych i gotowych czyli GO CZYLI TWOJEGO CHŁOPAKA I JEGO ;) ?? chłopcy :)

My jesteśmy ze sobą rok i pięć miesięcy i jest coraz lepiej :) A pierwszy lodzik kiedy był szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy, wiem, że na początku miałam opory, bo właśnie myślałam tak jak wiele kobiet, że to przecież okropne, no cóż głupiutka byłam :) Ale chyba jakoś też tak koło trzech miesięcy. Bo z nami to w ogóle długa historia :D Poznalismy się przez radio i jakiś czas tylko smsowaliśmy i dzwoniliśmy, mieliśmy stracha się spotkać - zupełnie niepotrzebnie :)

Gość nie wstydze sie
Hehe no to sie rozumie :) ja też kocham mojego Mariuszka i jeo mniejszego Mriuszka ;) ;) ;) hehe też tak gadam na nich ;) ;) ;)