Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Licząca na pomoc studentka

Mamy, Tatusiowie, Rodzeństwo 7 - 8 letnich dzieci pomóżcie...proszę

Polecane posty

Wutam. Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej i jest to praca badawcza, czy z przeprowadzaniem badań. Muszę w grupie Rodziców (minimum 60 dzieci) przeprowadzić ankietę na temat zdrowia, stylu życia ze zwróceniem uwagi na wady postawy. Jest to ankieta zawierająca pytania zamknięte (czyli do wyboru a, b, c), jak i otwarte (z miejscem na wpisanie odpowiedzi). Jest ona całkowicie anonimowa, zawiera 42 pytania i więcej niż 7 - 10 minut na jej wypełnienie nie potrzeba. Tak sobie pomyślałam, że może znajdzie się wśród Was Ktoś, kto zechce mi pomóc i wypełni taką ankietę, za co będę bardzo, bardzo wdzięczna. Jeśli jest taka osoba, to proszę o podanie adresu e - mail, na który mam ją wysłać. Pozdrawiam i liczę na dobre duszyczki.

Super. Przepraszam za zwłokę w odpisywaniu, ale mam problemy z komputerem i wszystko strasznie wolno chodzi :(. Te 12 - latki to jednak troszeczkę za stare :), ale 6 latek może być, tylko proszę zamiast 6 lat, wpisać 7, taki mały przekręt:).

Już wysłałam, za chwilkę powinna dojśc. Nie, więzenie na pewno nikomu nie grozi :). Te badania miały byc w wiekszości przeprowadzone w szkole, i ze swojej byłej szkoły podstawowej mam już 50, ale niestety jeszcze sporo brakuje i ta "resztkę" będę miała juz taką kombinowaną, bo teraz nadchodzą Święta, lekcji nie będzie w szkole a niestety czas mnie goni.

nie wiem czy udało mi się dobrze wypełnić tą ankietę ,wysłsłam ją do Ciebie z innego adresu

Jeszcze nie doszła, ale na pewno będzie dobrze, bardzo bardzo bardzo Tobie dziękuję za wypełnienie i powięcenie czasu. Zawsze to o jedna ankietę więcej :). Już sobie nawet myślę, czy nie wziąć i trochę sama powypełniać - tzw. metodą sufitową, ale nie wiem. Zobaczymy... Mamusie gdzie jesteście...

Gość memrychaaaaa
ja mam 8letnią siostrę, ale jak ci zależy to może to wypełnic moja mama mermycha@poczta.fm

Gość mam 8 letnia
corke.wyslij.sahara13tlen.pl

Gość mam 8 letnia
sahara13@o2.pl.zapomnialam o malpie

Doszła, bardzo dobrze ją wypełniłaś:). To synek jest okazem zdrowia, fajnie :). Jeszcze raz dziękuję i zachęcam inne osoby. Ja nie gryzę :).

O jak fajnie, że jest Was więcej. Pewnie, że Ty sama możesz ją wypełnic, oczywiście o ile masz na to ochotę i czas. Mermycha i sahara zaraz Wam wyślę.Tylko ten komputer strasznie dziś powolny, jak na złość. Z góry bardzo dziękuję!!

Mermycha, ankieta doszła :). Brdzo dziękuję za pomoc, ale się ładnie postarałaś, tzn. Ty lub Twoja Mama, super. Tam po 28 pytaniu była jeszcze dalsza część ankiety, wydaje mi się że nie zauważyłaś, ale to nic, resztę ja już mogę dokończyć, nie ma problemu :). Pozdrawiam i dziękuję za życzenia, mam nadzieję, że wszystko gładko pójdzie.

Gość maggia
Ja mam synka, kóry ma 7 lat

Maggia, fajnie, to jeśli masz chęć i czas by mi pomóc, to podaj adres swojej skrzynki, a wyślę Tobie ankietę. Pozdrawiam :).

Cześć Misia 75 -> ankietę już wysłałam, za chwilkę powinna dojść. Pozdrawiam.

Ponawiam swoją prośbę...proszę pomóżcie... Wszystkim, którzy już mi pomogli raz jeszcze serdecznie dziękuję.

Gość Natenczas Wojski
cześć Mała, chętnie Ci pomogę, moj synek ma 8 lat, easy_rider@op.pl - wrzucaj tę ankietę...

Gość maggia
podaję adres skrzynki magda480@wp.pl

Aż mi się buźka uśmiechnęła, jak zobaczyłam że są chętne i pomocne osoby :). Już wysłałam.

Gość Ja już ankietę
mam za sobą i przeżyłam. Nic trudnego i muszę powiedzieć autorce że ankieta dała mi do myślenia na temat naszego stylu życia. Pomóżmy jej, jest nas tutaj przeciez tyle ludzi.