Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezwykła kobitka

cera mieszana i odwodniona - porady

Polecane posty

jak pielegnowac cerę mieszaną - roszerzone pory w okolicach tzw. strefy T oraz odwodnioną ...jezeli stosuje kremy nawilżające pory się rpszerzają a z drugiej strony gdy stosuje kremy sciągające skóra jest sucha niczym papier :(,, licze na wsze porady

Gość rumiana
Ja mam taka cerę, szybko mi sie przesuszała i ściągała po umyciu twarzy. Kup sobie kosmetyki z La roche posay. Ja lubię Effaclar K na dzień, do mycia twarzy żel Toleriane. Na noc smaruję albo tym powyżej, albo Toleriane Riche (dostałam próbki po kupieniu kosmetyku). Tonik Effaclar zwęża pory trochę. Sprawdź w aptece u siebie, może jest taka promocja - za zakup kosmetyku otrzymujesz kupę próbek w kosmetyczce.

Gość rumiana
krem kupiłam za 33 chyba, tonik też coś takiego, a żel do twarzy 37. Na allegro chyba jest taniej, ale z przesyłką wyjdzie na to samo chyba. W aptece można taką książeczkę z próbkami dostać

Gość niezwykla kobitka
dziekuje ci za porady ;)...najgorsze jest to ze w pomieszczeniach z centralnym ogrzewaniem skóre mam przesuszona :(....i taka jakby nabrzmiała ...nie wiem jak z tym walczyc :(