Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonka

chce zrobic jednodniową głodówke ale biore antybiotyk...

Polecane posty

Gość bonka

czy moze mi cos zaszkodzi taki 1 dzien? wyczytalam ze moge brac je naczczo ale nie wiem czy to tez znaczy ze moge nic nie jesc... co o tym sądzicie?

niepolecałabym żadnej głodówki,poprostu jakiś choćby jogurt naturalny 0% ale żołądek nie może być pusty bo uszkodzisz sobie błonę żołądkową.

Gość bonka
ale smieszne, akurat 2 tabletki mają tak duzo kalorii ;/ nie rozumiem niekotrych na tym cafe, od razu wrzuta, bez przesady, wyluzujcie, kolegów nie macie i sie wyżywacie na innych;/

Gość bonka
tez sie zastanawiam nad jogurtem albo kefirem i chyba tak zrobie;) dzieki lukarena za podpowiedz;)

Gość g_b
nie radziłabym... nie mozna brac antybiotyków na pusty załadek z tego wzgledu, ze zaraz mogą wyladować w toalecie. poza tym lepiej dzialaja po posiłku

Gość bonka
no ja wyczytalam na ulotce ze szybciej działaja na czczo, ale z tego co wiedzialam to sie powinno brac po posilku...

Gość g_b
kazdy lek jest inny:) ale nie polecam tak czy tak na pusty zoładek :)

możesz wziąść na czczo ale proszę z całego serduszka:)popij jogurtem,oki?obiecaj...

Gość bonka
głodówka tak na oczyszzenie organizmu i schudniecie tego 0.5 kg zeby sie lepiej poczuc, odchudzam sie ale z głową, a taka głodówka jednodniowa motywuje mnie bardziej do dalszej diety:P antybiotyk to dalacin c, biore na trądzik.

Gość bonka
na pewno popije:) obiecuje;)