Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka78

ciągle mi łzawią oczy

Polecane posty

Gość gość
Często słońce jest za ostre szczególnie na jesień i zimę. Miałam podobnie, że wychodziłam na zewnątrz było słońce, do tego wiatr i oczy mi łzawiły. A jednak zawsze mam makijaż, więc było to bardzo uciązliwe. Poszłam do apteki i pani poleciła krople hialeye. Jak zapuszcze nimi oczy, to mogę normalnie chodzić po dworze i jest ok

Gość gość
Jesienią i zimą mam tak samo, co wyjdę na dwór, wiatr czy śnieg, oczy zaraz łzawią, światło razi, nie mogę przestać oczu mrużyć. Jeśli te krople takie skuteczne to chyba tez sobie kupię, są bez recepty? Jak długo trzeba ich używać, żeby była poprawa.

Gość mariolaMxx
Spróbuj sobie właśnie kropel HialeyeFree bardzo dobre są jeśli chodzi o łzawienie. Moja mama mi je poleciła i teraz zawsze mam je pod ręką

Gość gość
Moje też były zaczerwienione i łzawiły. Lekarz powiedział, że to alergia i starczy allertec, żeby się wszystko wyciszyło. No szok, dosłownie szok. Pierwszy raz mam na coś uczulenie.

Gość gość
mi też tak z dnia na dzień zaczęły łzawić oczy ;/ zupełnie nie wiem z jakiego powodu...koleżanka poleciła mi krople Starazolin, kupiłam i w sumie mi pomagają, mniej łzawię i oczy są "zdrowsze"

Gość Sławek 32
Na moje klimatyzacja typu split jest tańszy w użytkowaniu do domu, koszt instalacji tego typu klimatyzacji może być wyższy ale można dokładnie dopasować moc urządzenia do powierchni domu, agregat chłodniczy zawsze instalowany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tej klimatyzacji i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który steruje klimatyzatorem i kieruje chłodne powietrze na człowieka

Gość gość
Moje łzawiły tylko w okresie pylenia, nic przyjemnego. Teraz są raczej przesuszone i trzeba je nawilżać starazolinem, żeby nie były przekrwione.

Gość gość
Fakt, starazolin jest bardzo skuteczny w działaniu i jak dla mnie szybko przynosi ulgę dla oczu. Zresztą działa nawet wtedy, gdy nie masz do czynienia z pyłkami, tylko zwykłym przemęczeniem.

Gość gość
Słuchajcie, ale który wy macie starazolin? Ten czerwony? Czytałam, że on jest lepszy na problemy z nadmiernym łzawieniem oczu.