Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka rozterka

Ambasada Urody w Opolu........byłktoś?

Polecane posty

Gość renate35
"ajszaxpodajcie mi adres dobrej kosmetyczki w opolu bo wybieram sie do ambasady urody ale nie wiem czy słusznie" @ajszax, jak by ci tu podać adres dobrej kosmetyczki, żeby nie być posądzoną o udział w konspiracyjnej autopromocji tego salonu :) ? W każdym bądź razie ... sprawdziłam na własnej wrażliwej skórze, że bez obaw możesz iść do salonu Yasoda, nie wiem w jakim jesteś wieku ale wypytaj się o zabiegi odmładzająco - nawilżające, nazywają się mezoporacja, są po prostu rewelacyjne - najbliższy gabinet z takimi zabiegami jest we Wrocławiu i mają drożej. Mojej skórze ubywa lat z każdym zabiegiem, no i samopoczucie się zdecydowanie poprawia, naprawdę polecam. Ciąg dalszy pytania, o Ambasadę Urody, osobiście nie byłam bo za daleko ale pewnie bym nie poszła bo koleżanka była i ..., ale najlepiej sobie samej wyrobić zdanie, bo ktoś może zawsze trafić na zły humor kosmetyczki, co się przecież może zdarzyć w każdym salonie. Przykładowo byłam w Virgin w Chmielowicach i wcale bym nie powiedziała, że tragicznie, było spoko, normalnie. Ale dla mnie lokalizacja ambasady całkowicie ich wyklucza. Możesz też sobie wygoglować opinie o ambasadzie. Mam nadzieję, że to pomoże w wyborze kosmetyczki, bo sama wiem, że o dobrą obsługę i jakość zabiegów jest dzisiaj trudno, co mnie w sumie dziwi bo taka konkurencja na rynku.

Gość do renate35
Jakbyś zauważyła to te zapytanie było prawie 5 lat temu :) więc śmiało można powiedzieć że jesteś zamieszana w autopromocje gabinetu Yasoda :)

Gość renate35
Hm, no wiesz nie zauważyłam, odpowiedziałam też może dlatego, że wątek wciąż żyje a internet nie ma takich ograniczeń czasowych jak papier - a pytanie jest uniwersalne i na czasie, podobnie ty weszłaś tutaj i znalazłaś ten wątek, równie dobrze możesz mieć pretensje do wszystkich innych, którzy odpowiadają w tym temacie i szukają informacji i piszą o wrażeniach z innych salonów ale napisali coś już "po dacie". Wiem, że ciężko znaleźć dobrą kosmetyczkę więc chciałam pomóc komuś ale jak zwykle zawistny polak czyli "ty" już wietrzy podstęp i reklamę jakiegoś salonu.

Gość renate35
acha, i jeszcze jestem zamieszana w reklamę Virgin i w ogóle to sprzedaję działki budowlane w Chmielowicach, weź wyluzuj dziewczyno, do dyskusji nic konkretnego nie wniosłaś tylko się czepiasz.

Gość Ala-Mam-Kota-wCiapki
Tak sobie szukałam opinii, bo może ja miałam złe wrażenie ale jak widzę to się nie pomyliłam. Z tym traktowaniem przez ubiór to faktycznie coś musi być, bo ostatnio miałam remont i nie mogłam się za bardzo dostać do ubrań i pierdułek, więc wyskoczyłam ot tak, żeby trochę odpocząć od stuku, krótko mówiąc masakra, czułam się jakbym była natrętem, zabieg też na odwal, no bo co my tu będziemy robić takiej ... więc chociaż mam ich najbliżej to lepiej po pracy wyskoczyć sobie gdzieś do salonu na mieście. Już nie chcę myśleć jak mnie obgadały.

Gość ethru
witam, szukam obecnie dobrej kosmetyczki w Opolu,...ale jak widac na forach nie ma zbyt wielu wypowiedzi... będąc w liceum...a bylo to w 2006 roku chodziłam na zabiegi do instytutu urody gr ireny eris i bylam bardzo zadowolona z efektow jak i obslugi. Pamiętam,ze byla to droga inwestycja w swoją urode ,ale opłacalna. Pani kosmetyczka, sprawdzila kondycje mojej cery m. in. pod wzgledem nawilzenia specjalnym aparatem jak i jej rodzaj. Dobrała kosmetyki (dosc drogie home care prosystem...ale skuteczne) jak i rodzaj zabiegu ( w serii 5), bylo to w zabiegu oczyszczanie manualne, pozniej peeling kawitacyjny z ampulka, na koniec maska chyba z papai i koncowy makijaz podstawowy kosmetykami art deco. Moja skora po oczyszczaniu co prawda miała strupki przez ok. tydzien...ale pozniej wygladala juz idealnie, odswiezona,jasna, niesamowicie gładka. Bez porownania z efektem oczyszczania manualnego przez zwykla kosmetyczke...nie mowiac o strupkach utrzymujacych sie przez dwa tyg...O.o Muszę jeszcze zaznaczyc, że byla tam jedna kosmetyczka dobra, pani która zawsze miala blond wlosy do kosci żuchwy..wiem, że to zadna wskazowka bo moglo sie to zmienic, ba ,ona byc moze juz tam nie pracuje, jednak nie pamietam jej nazwiska ani imienia. Bylam tam tez kolejny raz w 2008 roku... juz u innej kosmetyczki.. i okazalo sie beznadziejnie.. Teraz szukam tanszego salonu ,bo ceny w porownaniu z tamtymi latami sa o conajmniej 100zl wyzsze. Mam nadzieje, że ktos tu zagladnie i podpowie dobry salon dla mlodej osoby:]

Gość Aaaaaaalicja78
Dla mnie bardzo dobrą masażystką jest Pani Karolina, którą pozdrawiam i dziękuję za chwile odprężenia, szczególnie po tygodniu intensywnej pracy i zmaganiu się z coraz to nowszymi hobby moich synów ;))). Będę się musiała u was upomnieć o jakieś żniżki bo chociaż tymi masażami rekompensuję sobie brak urlopu w tym roku. Czy ktoras z dziewczyn wie gdzie w Opolu lub niedaleko od Opola jest dobra, przestronna sauna z możliwością rezerwacji dla kilku osób (3-4 kobiety)? W ambasadzie niestety nie ma a w Getficie mi totalnie nieodpowiada.

Gość Zawisza1981
Zajebiste masaże, zajebiste masażystki ....

Gość najlepsi-zawsze-i-we-wszystkim
Ta A.U. w Opolu, to wierzcie mi jest najlepsza, w reklamach google pisza: "najlepsze uslugi w miescie" na swojej stronie pisza, ze maja "jedyna skuteczna metode depilacji", oni sa najlepsi, i przyjmuja tylko tych ubranych w najlepsze ubrania, chcesz nalezec do najlepszych to idz do A.U. w Opolu, to mi przypomina ostatnio krazace zdjecie, pijaka ulicznego z piwem VIP w dloni ...

Gość podpowiedz dla ethru
Do ethru, ciekawa jestem czy znalazlas juz "swoja kosmetyczke", ja mysle, ze znalazlam, tylko jak tu powiedziec, ktora to zeby nie byc posadzona o samo reklame :) ? Powiem wiec wprost i mam nadzieje, ze nie zrobie im antyreklamy bo mi sie tam naprawde podobalo, a probowalam juz zabiegow w kilku, odwiedz salon na ul.Dubois, nazywa sie Yasoda, ja mialam robiane juz tam kilka zabiegow roznych i jestem bardzo zadowolona, tylko idz do blondyny, tzn czarnej nie sprawdzilam ale jakos tak ta blondynka budzi moje wieksze zaufanie i sie sprawdzilo, pozdrowka

Gość gieniacienia
tylko pamiętaj ethru nikomu ani słowa bo jeszcze się tam pół opola zwali i nie będą miały czasu dla mnie ...... pozdro

Gość Ankagrodkow
Dostałam od męża na rocznicę zaproszenie do ambasady (szkoda, ze nie jest w scislym centrum). Miałam do wyboru dwa masaże. Wybrałam z miodem i kokosem. Bajka po prostu. Na poczatku czulam sie troche skrepowana, ale Pani od masazu byla sympatyczna wiec w koncu moglam odplynac (kiedys bylam na masazu w Katowicach u znajomej, ktora ugniatala mnie jak ciasto to bylam troche zle nastawiona ...... ). Nie sadze bym sama wydala prawie 130 zl na takie cos, ale jako prezent wysmienita sprawa jesli kogos stac ^_-

Gość kaskazopola
Ostatnie spotkanie w ambasadzie bylo genialane!!!!! Rytualy na powietrzu super, super, super :))))))) Pozdrowki

Gość zmiana profilu
Po ostatnich odwiedzinach w ambasadzie wydaje mi sie, ze zmieniaja profil z kosmetycznego na wrozbiarstwo i sily nadprzyrodzone, a ja chce po prostu do dobrej kosmetyczki

Gość do zmiana profilu
no wiesz ... patrząc na właścicielki to wyglądają trochę jak czarownice więc z wróżbiarstwem mogą mieć coś wspólnego ... a co do dobrej kosmetyczki to......... poszukaj gdzie indziej

Gość SylwiaSzklarz
Bardzo uprzejma i konkretna obsługa. Mam spory problem z wolnym czasem, ale razem z Panią z recepcji udało nam się sprawnie dobrać odpowiedni termin. Po zabiegu napisze jak bylo.

Gość malami79
Juuupik dostalam bon do ambasady na mikolaja :)))))))))))))))

Gość AgnieszkaWu
Polecam masaż lomilomi. Mega po prostu xD Szkoda tylko, że facet mnie nie masował xD xD

Gość Basia 87
Bylam kilka razy... maja swietna oferte przeroznych zabiegow. Masaz calego ciala oraz maseczka czekoladowa na cieplo cos wspanialego. Jednakze najbardziej moge polecic Pana z zakladu fryzjerskiego - nie pamietam imienia ale jest tylko jeden. Swietnie dobiera fryzury i potrafi zadbac o kazdy maly szczegol. POLECAM!

Gość KryśkaM
a ja wręcz przeciwnie mogę z pełną odpowiedzialnością Paniom polecić Ambra - przed ślubem korzystałam z makijażu, zabiegu na twarz z falami i zakładałam rzęsy. Trafiła mi sie promocja za 99zł a usługa była w pełni wartościowa jakbym zapłaciła 300zł - zresztą myślałam ze tyle zapłacę na miejscu okazało sie że jest akcja tydzień cen szalonych czy coś. . miałam przyklejone cieniutki rzęski, całe i mnóstwo (nie odnalazłam żadnej swojej a szukałam :)) i dopiero po 4 tygodnia uzupełniłam gdy pojawiły sie pierwsze przerzedzenia. nic nie kuło nic nie bolało rzeski mega miekkie i zakładanie delikatne i przyjemne przy muzyce relaksacyjnej.. dzięki temu ze oszczędziłam na założeniu zrobiłam sobie jeszcze dwa uzupełnienia i teraz dopiero po 3 miesiącach ściągam resztki! powodzenia

Gość gość
byłam i jak dla mnie rewelacja fryzurę makijaż i paznokcie do ślubu zrobili mi rewelacyjne a i cenowo nie najgorzej

Gość MajkaWuuuuuuuu
A ja slyszalam, ze do 4 zakupionych piw Namyslow dodaja kufel gratis. Dżizas... wątek jest zalozony na konretny temat i jak sie szuka takiego tematu to chce sie czegos o nim dowiedziec a nie miec chamska reklame innych salonow i kosmetyczek.....

Gość gość
Ja już nie jeżdżę do kosmetyczki, bo to ona przyjeżdża do mnie :) W chwili obecnej korzystam z salonu kosmetycznego esencja urody. Miła i uśmiechnięta kosmetyczka która zajmuję się tylko mną, a nie dwoma klientkami na raz :D

Gość Ulka78
W tym salonie nie byłam, ale odbyłam kilka wizyt w innych salonach w Opolu. Poziom salonów jest bardzo słaby. Zabiegi nawilżające są nieskuteczne. Dlatego też wolę stosować balsam do ciała aloesowy HB i codziennie sama pielęgnować swoją skórę.

Gość gość
ja jestem sto razy bardziej zadowolona z Arkadii w Opolu. a bylam w obu gabinetach

Gość kasz88
Byłam w ambasadzie urody w Opolu.Czułam się oczekiwana,wykupiłam marokański rytuał.Nie jestem w pełni zadowolona.Zmarzłam i z tego powodu jestem przeziębiona.Miało być cudnie a było przede wszystkim zimno.Leżałam na zimnym łóżku w zimnym pomieszczeniu,po wreszcie gorącym prysznicu,przeszłam zimnym korytarzem do kapsuły,w niej było ciepło.Końcowy masaż był super.Pani uwierzyła,że jest mi zimno i ciepło nakryła.Zimno ,ciepło,zimno.Wcale to nie przypominało tradycyjnej łaźni,a szkoda.Poszukam w Opolu inny zakład,który zaoferuje podobne zabiegi.

Gość Ewaaaa81
Hej. Mam problem z cerą (sporo zmian po trądziku jak byłam młodsza). Przeprowadziłam się niedawno do Opola i szukam jakiejś dobrej kosmetyczki, której można zaufać. Nie korzystam często z takich usług więc nie zależy mi na tym by była najtańsza. Patrząc na to jak często miałam i mam problemy skórne ma być to po prostu dobra specjalistka, która zna się na rzeczy a nie wyłudzacz po tygodniowym kursie tipsów. Macie kogoś do polecenia?

Gość Symfonia Piękna
Zapraszam serdecznie do Symfonii Piękna. Nowe SPA w Opolu z szeroką ofertą zabiegową. Na miejscu kosmetyczka zbada cerę kamerą i dobierze najlepszy zabieg dla Pani. :) Dodam tylko że mimo ekskluzywnego wnętrza, miłej atmosfery i świetnych produktów ceny zabiegów są praktycznie na każdą kieszeń. Zapraszam serdecznie www.symfoniapiekna.pl

Gość elisska79
Same reklamy, zero konkretow. Trzeba po prostu samemu wyprobowac wszyskie spa i kosmetyczki bo jak juz nawet wchodza pod swoja nazwa i pisza ze zapraszaja to ja dziekuje....... tylko skad na to pieniadze i czas?

Gość gość
Polecam kosmetyczkę Panią Hanię z Ambasady. Bardzo uprzejma i zna się na rzeczy