Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka kobieyka

fantazje z facetami z netu

Polecane posty

Gość taka kobieyka

otoz poznalam faceta na necie i fajnie nam sie gadalo o naszych afntazjach sexualnych. Nigdy nie doszlismy do etapu kamerek. Po paru miesiacach opowiadania sobei swinstewek i naszych pragnien : glownie to bylo: sex z nieznajomym, umowilismy sie na spotkanie u kolegi w mieszkaniu: mialobyc jak na fantazjii, widzimy sie po raz peirwszy: dajemy upust swoim zadzom i rozstajemy sie. otoz zobacyzlam faceta- ok zacelismy sie calowac, on piescil moje piersi, ja calowalam go w penisa i bylo ok: a tu nagle z mojeje strony TOTALNA BLOKADAnie potrafilam przejsc do nastepnego etapu tzn kochac sie nim, czy uprawiac sex jak wolicie. po raz pierwszy mi sie to zdarzylo:

Gość fdssdfsdf
jem kupe bo lubie i mam prawo

Gość Taka kobyetka
komus sie cos takigo prztrafilo???? nie wiem co o ytm myslec?,??

Gość pożucony - facet
nie powinnaś się przejmować tym. Taki fakt świadczy tylko o Tobie, jesteś najwyraźniej wrażliwa osobą, a to co się wydażyło to najnormalniejszy odróch. Facet z którym byłas powienien to docenić. Zobaczysz jeśli jemu to nie sprawiło problemu, a wręcz przeciwnie - dało mu do myślenia, że nie ma do czynienia z pierwszą lepszą. Facet Cię doceni i wynagrodzi Ci to. Pozdrawiam buźka

Gość czasem tak bywa
:)

Gość taka kobieyka
nie chce zeby on mnie wynagradzal, ja wlasnie chcialm choc raz npoczuc sie jak"pierwsza lepsza" i mi sie to nie udalo!! moral z tego taki, ze chyba to bylo moje peirsze i ostanie spotkanie tego typu!!

Gość gagafok
czy wasze zwieracze są luźne?