Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiooNiA

Nerwowa po Yasmin, placzliwa,Libido=0..?? kto tak ma??

Polecane posty

Chyba je zmieniam wczesniej bralam Diane pol roku, i po niej sie lepiej czulam.Po Yasmin nic mi sie nie chce, wszystko mnie denerwuje, a o sexie wogole nie mysle.Z Diana mialam wyzsze libido, ale to nie srodek antykoncepcyjny.Co mi radzicie?? chcialabym zeby tez inne tabletki chodz troche pomagaly na cere...

Gość yyyyyy................
Przepraszam ale ja używam Diane choć libido jest średnie to polegam tylko na nim !! Diane---> to lek antyandrogenny - dlatego jest refundowany, a dodatkowo dziala antykonepcyjnie. A jeśli chodzi o zabezpieczenie to czy Diane , czy Regulon , czy Logest, to maja podobne - czyli zabezpieczaja -a współczynnik pearla -nie wiem jak sie pisze wszedzie podobny- rózni sie dziesiatymi częsiami. Róznica między tymi wszystkimi tabsami jest w dodatkowym dzialaniu itd w zaleznosci do czego jeszce maja być. Więc nie pisz że Diane to nie srodek antykoncepcyjny :/ bo to nieprawda !! Zawsze sie kocham zmoim "mężulkiem" i zawsze kończy w środku :) pozdrawaim P>S> : po 1 jestem wrażliwa po 2 jestem bardzo obraźliwa po 3 mam wrażenie że wszyscy namnie zwracają szczególną uwagę po 4 chce sie ciągle kłócić po 5 sex ?? jak mój facet mnie zachęci to ok ale nic z mojej strony :( powaga ........... ale chyba po wszystkich środkach antykoncepcyjnych zdecydowanie obniża się pozdr.

Gość midka
ja te wszystkie "złe" objawy mam po Cilescie, dlatego czekam do konca listka i zmieniam na Novynette, oby bylo lepiej.