Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak słow

Każdy facet to dran w wiekszym lub mniejszym stopniu

Polecane posty

Gość brak słow

kazdy facet jest taki tylko kwestja czasu na poczatku wszytsko oki a potem wychodzi jaki jest kazdy zdradza oszukuje jak tak mozna i to zonaci :(

Gość brak słow
wszyscy zdradzaja a te głupie dziewczyny sie nabieraja na to na te słowa tych zonatych :O

zgadzam się jestem za rękami i nogami faceci są ograniczeni emocjonalnie i... nie będę pisać bo mi posta skasują

Gość brak słow
ale chyba kobiety tez pokazuja jakie sa naprawde pozniej

Gość brak słow
nie poszywaj sie za mnie

Gość brak słow
mam wiele powodow zeby tak twierdzic ze tak jest

Gość brak słow
mam kolezanke dziewczyna ładna zgrabna wykształcona wielu by taka chciało miec ma faceta ktory w otoczeniu osob co sadził ze nie znaja jej chwalił sie ze ile to on nie ma panieniek na boku ze wybiera jak moze :O

Gość brak słow
twierdził ze spotyka sie z kilkma na raz a po co jak jej mowi ze ja kocha i swiata poza nia niewidzi i chce z nia miec rodzine:O po co to gadac

Mnie to dopiero brak słów... bo prawda jest taka: ŻE KOBIETY BEZ MĘŻCZYZN, TAK JAK MĘŻCZYŹNI BEZ KOBIET /za pewnymi wyjątkami/ żyć by nie mogli :P... i przestańcie się oszukiwać:/ Takie przekrojowe generalizowanie jest co najmniej żałosne-a kobiety to niby nie zdradzają?? Pozdrawiam

Gość brak słow
ostatnio siedziałysmy i wspolny kolega powiedział ze nie moze znalesc sobie dziewczyny i umiescił swoja fotke na jakims portalu randkowym i chciałysmy zobaczyc co tam napisał wiec szukamy i co a tam pod pseudonimem jej facet tez jest i jakie och i achy o sobie pisze jaki to o n nie jest samotny :O

Gość brak słow
ale ile kobiet zdardza a ilu facetow dajcie spokoj z takimi porownaniami przeciez w naszym społeczenstwie nadal funkcjonuje takie przyzwolenie dla mezczyzn jak zdradza to ma powodzenie a jak kobie ta to robi to jest k.....

Gość nie chce mi sie pisac
nad tym mozna prowadzic dyskusje wielogodzinna a wypowidac na forum mi sie nie chce bo szkoda i za duzo czasu by to zajelo.

Hohoho, no ja sądze, że porównywalne...albo za niedługo już takie będzie... Kobiety pewnie robią to dyskretniej...a ponadto szablon myślenia klischee, robi swoje:/ Mężczyźni ewoluowali o jeden poziom wyżej na szczeblu rozwoju intelektualnego [bez urazy, ale za to panie dostały piersi:P] i sprytnie to wykorzystują. A że panny takie naiwne... zawsze są dwie strony medalu moja droja. Przecież jest duże prawdopodobieństwo, że ta panna która idzie z tym zdradzającym, w tym momencie także kogoś nie zdradza, nieprawdaż... Miłego dnia, bo ta rozmowa do niczego nie prowadzi:/

Gość brak słow
pomijajac ten przykład ktory podałam bo oni sa wolni formlanie i moga robic co chca ale to chyba nie fer takie zachowanie a zonaci faceci ??? powiedza cos miłego a taka jedna czy druga panna od razu leci :O zero szacunku do siebie nie maja przeciez i tak ci zonaci nie zostawia zon wiec po co to robia :O

Gość brak słow
kobieta jak kocha to kocha naprawde i nie oglada sie za innymi z cieknaca slinka jak to robia faceci nawet zonaci i to przy swoich zonach w dodatku:O a ogladał ktos wczoraj interwencje tego drania co zrobił swojej byłej to swinstwo bo inaczej tego nazwac nie mozna:(

Gość AXN - ktoś mi ukrał mój znak
Zabieranie nicka to kurestwo (wiecie o tym) Lubicie takich facetów więc nie marudźcie. Takich cynicznych i wulgarnych

A ja myślę , że to nie ma żadnego związku z płcią, tylko z zasadami. Albo się je ma albo nie . I to jest kwintesencja całej sprawy.Bez względu na płeć. Znam zarówno kobiety i mężczyzn ,którzy takie posiadają. Nic i nikt ,żadna okazja , sprzyjające warunki, klopoty z partnerem, nie są w stanie wplynąc na ich wierność . Ale znam też takich , ktorych nie trzeba specjanie prosić. Sami szukają ów okazji do zdrady. Nie generalizujmy.... Pozdrawaim!! :)

no a ty naprawdę uważasz, że faceci nie są w stanie stracić głowy dla jednej tylko??? Potrafią tak samo silnie kochać i być wiernymi ... to, że ty kontrargumentujesz takim przykładem, nie znaczy, że to reguła...bo ja ci mogę przedstawić kilka wspaniałych sytuacji wierności ze strony mężczyzny. A jeden już kontrargument burzy konwencje. bo wierność to nie CECHA CHARAKTERU, zarezerwowana tylko dla pań, to przede wszystkim silna wola i pielęgnowanie uczucia. miłego dnia

Gość brak słow
tylko dlaczego tak sie dzieje ze jesli facet makochajaca wierna mu kobiete to i tak ja zdradza ??? nie mozna do konca ufac facetom:(

Gość szkoda mi cie ...
SZkoda mi cie dziewczyno, bo jakis facet cie skrzywdzil, moze byl dupkiem .. a moze nie. Tego nie wiem. W kazdym razie wspolczuje ci. A z drugiej strony znowu wychodzi no ... taka troche naiwnosc, prostota w mysleniu wiekszosci kobiet, o ile nie wszystkich. Wystarczy zeby wam sie nie udalo z jakims chlopakiem a od razu macie na koncu jezyka stwierdzenie "wszyscy faceci to swinie". To po prostu jest glupie, naprawde glupie. Ale wy to kochacie, uogolnianie, takie odbijanie sobie wlasnego niepowodzenia na calej populacji mezczyzn. Spotykaja sie potem takie 2 lub 3 kolezanki ktore kiedys tam dostaly kosza od faceta czy cos w tym stylu i upajaja sie swoja nienawiscia, bidulki. A tak naprawde i tak one wszsytkie by chcialy znowu znalezc sobie kolejnego faceta....

Gość amancie a na kogo masz ochotę
Ktosiu o nicku "szkoda mi ciebie", pasujesz do "juz tu bylam-Ona", napisaliscie podobnie, pewnie od niej zerznales:P

Gość uważam że po równo

Gość brak słow
a ja uwazam ze tu nie ma równosci😭

Gość brak słow
ale taka jest prawda ze zdradzaja czesciej niz kobiety

Gość brak słow
a te głupie kobiety w dodatku nabieraja sie na miłe słowka tych zonatych wspołczuje tym naiwnym....nabierajacym sie na to ....

Gość brak słow
a chocby dlatego ze mam wielu kolegow i widze co robia jak postepuja ze swoimi kobietami a te głupie siedza w domu i mysla ze maja swietych facetow:O

Gość brak słow
a nie spotkałam jeszcze kobiety co by z taka obłuda robiła takie rzeczy i tak bezczelnie majac swojego partnera /meza ....