kaki21 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 kazano mi zrobić takie badania,mogę prosić o szczegóły,na czym one polegaja,czego dotycza? i jak ktos je robiłw corfamedzie we wrocku to niech napisze ile za to płacił.dzieki z góry!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blu berry 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 Standardowe badania krwi przy braniu tabletek - tzw proby watrobowe. Ogolnie mowiac sprawdzaja stan watroby. Pobieraja ci krew i tyle. Ja robilam w panstwowej przychodzni - kosztowalo to jakies 25zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 dzieki:)a to tylko krew? moczu czasem tez nie biorą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 moze sie jeszcze ktos wypowie>>???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bassi77 Napisano Kwiecień 13, 2006 ASPAT i ALAT to badania oceniające pracę wątroby,APTT i PT to badania dotyczące układu krzepnięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nienienie nie Napisano Kwiecień 14, 2006 nie, tylko z krwi te badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach