Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKABABKAFAJURSKA

Czemu kobiety są takimi zazdrosnicami?Natomiast mezczyzni nie a tacy

Polecane posty

Gość TAKABABKAFAJURSKA

Z czego to wynika?Ta zazdrosc kobiet wobec kobiet.Złosliwosc kobiet wobec kobiet.Z tego co zauważyłam, to kobiety głównie ubieraja sie malują czeszą, chudną nie dla mężczyzn tylko dla innych KOBIET!! Uważam, ze to chore!!Gdyż powinny dbac o wyglad i o siebie:po pierwsz dla samych siebie:)aby czuc sie dobrze, po drugie dla swoich mezczyzn, dla mężów, chłopakow, w ogole dla płci przeciwniej.Faceci lubia podziwiac piekno kobiecogo ciała, ale robią to w sposob całkiem naturalny to wpisane w ich nature. Natomiast kobiety, wobec innych kobiet sa najsurowszym sedzią, jakby były niewadomo kim.Wystarczy ładnie sie ubrac, umalowac i uczesac elegancko i zobaczec jak patrza na nas kobiety , a jak mezczyzni. Mezczyxni podziwiaja, a kobiety wzrokiem cie mierzą od dołu do góry.Czyz to nie chore?Taka zawisc u Polek.Oczywisscie nie mowie o wszystkich. Za granica tego tak nie zauwazyłam jak u nas własnie.Jakas cholerna rywalizacja miedzy kobietami, ktora chudsz ktora ponetniejsza.Musze to wykrzyczec, bo mnie to wkurza.Baby przestanmy byc wrogami same dla siebie!!POWINNISMY SIE WSPIERAC, a nie nienawidzic.Ja na przykład lubie podziwiac piekno i jak widze ładnie zadbana kobiete sliczna, to sie nawet do niej usmiechne ,bo ciesze sie ze moge podziwac piekno!!!

Gość bo maja kompleksy
i nie potrafią krytycznie i z odwagą spojrzeć w lustro,wolą jednak dowalić słownie z tego tytułu pięknej,zadbanej kobiecie. to prawda mowia ,ze facet to świnia,a kobieta kobiecie to dopiero rasowa żmija...

Piękne są wiosenne krajobrazy w górach ;) Kobiety, które domagają się komplementów, zadręczają urodą, podejrzliwością, zazdrością, konkurują z innymi, stają w szranki o faceta, widzą u innych same wady, tak naprawdę są mało atrakcyjne z uwagi na niską samoocenę. Cóż, tracą wiele :D

Gość TAKABABKAFAJURSKA
TO NEICH WALCZA NAJPIERW Z KOMPLEKSAMI, a nie wyżywaja sie na inncy kobietach!!! Siła kobiet!!!powinna polegac na byciu PONAD TYM CO NA DZIELI...ale abysmy dostrzegły to co nas łaczy.Wtedy mezczyzni jedli by nam z rak, a tak to mezczyzni doskonale wiedza, ze kobieta sa zawiste wobec siebie i wykorzystuja ja. NP. JESLI FACET ZDRADZI KOBIETE, to czesto jego zona zamiast za przeproseniem skopać męża, to ona najpierw idzie do tej jego kochanki, a maz sobie w spokojnie w domu siedzi...i szuka nastepnej ofiary!!! Powinnismy sie łączyc, bo łaczy na s wiele..

Gość Biała łabędzica
::::::::::;;;NP. JESLI FACET ZDRADZI KOBIETE, to czesto jego zona zamiast za przeproseniem skopać męża, to ona najpierw idzie do tej jego kochanki, a maz sobie w spokojnie w domu siedzi...i szuka nastepnej ofiary!!!:::::::::::::::::: tak powiem wiecej np ona w kocnu z nim jest, czekala na to z ukrycia:) i co robi pisze do jego ex tak aby ona wiedziala daje jej kopniaka tym samym i wie ze ex ma z glowy, ze mu nie wybaczy - czesto pisza ze spie z nim, albo jestem w ciazy z nim.. taka zawisc kobiety fujj wstrente:)

Gość TAKABABKAFAJURSKA
dogrzany zgadzam sie, ze piekne moga byc widoki!!! Jak zwykle widze, ze odzywaja sie faceci!! Czy nie ma juz niezawistnych kobiet? Wokół mnie zawsze pełno faceto nawet na forum(nawet jesli jestescie kobietami, a podajecie sie za faceta) POWINNI ZROBIC PROGRAM CHCę BYć MąDRA,,,l:) W POLSCE

Gość TAKABABKAFAJURSKA
OOO TO NOWOSC:PYTANIE JAK MOCNO?

Gość Niebieska_Łabędzica

Gość TAKABABKAFAJURSKA
a co sie stało z girl power?:)

Gość TAKABABKAFAJURSKA
a one i tak Cie skrytykuja ::)

Gość TAKABABKAFAJURSKA
owłosiona hemoroida widze ze ładnie depechó cytujesz:)

Gość LOL.......
jestescie pojebane i tyle :p

Ja zdecydowanie wolę kumpli od niedowartościowanych kobiet. ;) Ale...prawdą też jest, że jestem z kobietą, której brak kompleksów :)

Gość TAKABABKAFAJURSKA
ciesze sie ze sa takie kobietki:)

Gość TAKABABKAFAJURSKA
zeby kobiety mogły sie ze soba zaprzyjaznic , obie musza nie miec komplekoksow na swoim punkcie bo jesli maja to beda zawsze ze soba rywalizowac, porownywac sie itd ja mam taka przyjaciołke, piekna zreszta, ona ni ma kompleksow i ja tyz nie:)jestesmy lojalne wobec siebie jak faceci...

nie zawsze kobiety są bardziej zazdrosne... mój były był potwornie zazdrosny o mnie i to zniszczyło nasz związek:O

Gość moj były był o mnie
zazdrosny, a zdradzał mnie kilka razy. zostawiłam go z jego potrzebami :)

Gość kalifornia
zgadzam sie, kobiety sa bardzo zazdrosne. zauwazcie, ze dziewczyny nie chca sie przyjaznic z ladniejszymi od siebie. Wybieraja przyjaciolki, ktore nie beda dla nich konkurencja pod wzgledem urody. To przykre, ale ja wlasnie koncze znajomosc z dziewczyna, ktora jest ok, ale ma pier**ca na swoim punkcie, ciagle sie pindrzy, mizdrzy, probuje na sile zwracac na siebie uwage, ciagle mowi o swojej diecie, chociaz jest bardzo bardzo chuda, o swoich wlosach, o tym kto sie w niej zakochal, jaka jest wspalania, itd Glosno krzyczy, smieje sie, stara zwrocic na siebie uwage. Nigdy nie miala chlopaka. Przez lata przymykalam oko na te jej glupote, teraz mam dosyc. Zawsze w jej obecnosci czuje sie szara i brzydka :(

Gość TAKABABKAFAJURSKA
Dlaczego sie tak czujesz?I dlatego ja zostawiasz, ze jest ładniejsza od Ciebie?Czy to nie jest to o czym pisałas na poczatku? Mogłabys przyjaciołce zwrocic uwage i tyle.Zreszta faceci tez nie sa do tego stopnia zaslepieni uroda, ze nie dostrzega jej głupoty no chyba ze swoj na swego trafii. Jak myslisz czemu nie miała chłopaka / ???/

Gość pakarabona
kontynuujmy temat ni dalej

Gość carline
Większość bab to niestety głąby kapuściane. Jedna pod druga kopie dołki, a później to sie odbija na kobietach, i zgadza sie , że faceci to potem wykorzystują , a potem sie dziwimy czemu kobiety w polsce są tak źle traktowane. Nie wiem natomiast jak jest zagranicą, ale odniosłam wrażenie , że np niemki sa bardziej zgrane.