Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tszy_kropki

Pytanie do dziewczyn...

Polecane posty

Gość tszy_kropki

Chce ogolić okolice "ptaka" :P co o tym myslicie, zrobic to czy nie? wolicie ogolonych facetów czy naturalnie owłosionych? :D

Gość tylko nie tooooooooooooooooooo
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja nie lubie
ogolonych podoba mi sie jak wloski sa troche przyciete

Gość Rowalmy topic
....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Gość tszy_kropki
jestem pasywnym gejem i lubie palaczy z podrzeszowskiej dyskoteki "disko szał"..lubie kiedy tacy brudni i upoceni pakuja mnie od tylca...double anal to moja ulubiona pozycja

Gość tszt kropki
to jak w końcu, ogolony, podcięty czy zarośniety? :)