Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue_eyes___

WANILIOWE perfumy - jakie????????????

Polecane posty

Wie ktoś gdzie można kupić perfumę Vanilla & Blues [niebieska butelka] bo nigdzie nie mogę jej znaleźć. :/

Gość zostaw psu tę smycz!
PERFUMĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :O

Gość kwiat wanili
Witam.Ja także jestem wielbiciela wanili.Uwielbiam wszystko co z tym związane,mam błyszczyki,balsamy,żele ...No i ostatnio odkryłam cudowny perfum,taki jaki zawsze chciałam ...To jest woda toaletowa firmy FM fruits vanilla.Jest cudowny i nie drogi.A peeling z FM...można by go było zjeśc;-)(gdyby nie te grudki)Także polecam.

Gość ives roche
wanilia- ives roche :) niedrogie a śliczne :) w avonie była mgiełka waniliowa - przepiękna jak dla mnie ale wycofali. droższych nie kupuje, bo te z ives roche całkiem dają rade ;)

Gość gość
Ja lubię zapachy waniliowe. Pamiętam słynny Vanilla Fields - kupiłam go z bratem, na prezent dla mamy, jakieś kilkanaście lat temu. Piękny zapach. Z tego co wiem, na Allegro, i Vanilla Fields i Vanilla Musk, bywają, także teraz, ale chyba w formie wody kolońskiej,w różnych pojemnościach. Wiem, że wodę toaletową waniliową mają w Yves Rocher. Mnie samej, kilka dni temu, udało się kupić wodę waniliową, polskiej firmy Verona, seria Italian Garden, 100 ml za jakieś 12 zł.Obok wanilii były inne zapachy takie jak: konwalia, bez i chyba lilia. Zapach hmm...słodki, mdły, taka czysta wanilia, ciężka, zapach taki spożywczy, nawet bym powiedziała ordynarny - tylko dla takich, którzy wanilię lubią, i to pod każdą postacią.

Gość gość
Ps. Ja tą wodę Verony, kupiłam w drogerii Java.

Gość gość
No np jest Si jak chcesz sprawdzić zapach to zamów na www.zapachowiec.pl

Gość gość
Jedna z lepszych opcji to http://www.edp24.pl/p706,pa-127-vanilla-hills-woman-perfumy-50ml-20ml-gratis.html Vanilla Hills woman odpowiednik wycofanego vanilla fields coty