Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytowywujaca

bol nerek

Polecane posty

Gość zapytowywujaca

czesc :) wie ktos moze czy bol nerek - konkretnie jednej moze byc objawa zbilzajacego sie okresu ??

Gość ploolpo
moze byc ale nie musi lepiej idz do lekarza jak po okresie nadal bedzie Cie bolec.

Gość zapytowywujaca
wlasnie wybieram sie do lekarza bo boje sie ze moge miec cos eni tak z nerkami :( u nas to chyba dziedziczne - i babcia i mama choruja. a przeczytalam gdzies ze bol nerek moze byc objawa nadchodzacego okresu ... w sumie nie bola mnie czesto ...

Gość zapytowywujaca
nkit wiecej sie nie wypowie ? :)

Gość mały miś
radzę Ci zrobić badanie moczu. tak profilaktycznie. środkowy strumień porannego moczu do laboratorium i będziesz wiedziała. koszt jest niewielki a jeśli chcesz ominąć wydatek to idż do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie na badanie moczu. z nerkami lepiej nie ryzykować. wiem, bo chorowałam. jak bolą dwie to jest niewesoło.;)

Gość zapytowywujaca
dzieki :)

Gość zapytowywujaca
na czym polega takie usg ?

ja też mam problemy z nerkami i mówie Ci nie lekceważ tego. Badanie USG,to jest badanie takim aparacikiem,którym lekarz będzie jeździł Ci po brzuchu,a wszystko co w środku będzie widział na monitorze. ja musze mieć co 2 miesiące robione USG.nic nie boli