Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamarooo

Wasze najgoretsze marzenia -

Polecane posty

Gość kruca fiks
zajebać millera, kwasa, oleksego, kalisza, janika, leppera, giertycha, rokite, kaczory wszelkiej masci, rydza i cala reszte tego gowna :classic_cool:

Gość podróżować
DUUUUUUUUUUUUŻOOOOOOOOOOOOO

Gość Diego Maradona
ja tez pod podrozami sie podpisuje ;-)))))))))))))))))))))))))

A mnie sie marzy najbardziej na swiecie apartament w fajnym miescie przekszatlcony z dawnej przestrzeni magazynowej (jak w Stanach) - duza, otwarta przestrzen gdzie wjezdzasz swoja winda, podloga z wisniowych albo debowych desek, duza sofa i telewizor, kuchnia z wysepka ;) Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :(

Spędzić wakacje w ciepłych krajach....błękitny ocean.....zółty piaseczek na plaży......leżak z parasolką........drink w rączce......przydałby się jeszcze jakiś miły cudzoziemiec z wielkim .....wachlarzem :P

Gość pani ch
w obecnej chwili...wyjść w końcu z pracy :o

Gość HUHUH
ksenofaryna.................. Jesteś, wszyscy Cię szukają a Ty tu sie chowasz? Wracaj na wszystkie topiki, bo potrzebujemy Cię. Szukałam Cię ale pod innymi nickami. Dobrze, że jesteś!:)

Gość HUHUH
Myszko nie żartuj! Jak Ci pomóc?

najgorętsze... plaża z piaskiem palącym stopy, morze tak ciepłe, że wcale nie chłodzi i 30 stopni o północy i tyle samo o 6 rano, bo w dzień to i 40. Ten upał jest tak niemiłosierny, a jednak dla mnie niesamowity

Gość Niekoffana
ksenofaryna - o nieużytkach społecznych, to ty tu przestań :) Jak ciągle pytają, to znaczy że potrzebują. Jak szukają, to chyba coś znaczy, prawda?