Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zowia

najlepszy róż

Polecane posty

Gość Zowia

chce kupic roz do policzkow, nigdy wczesneij nie uzywalam rozu. Czy mozecie mi doradzic jakia firma ma dobre roz tzn taki ktory wyglada naturalnie an buzi i nie robia efektu rosyjskiej lalki. A przy okazji doradzcie jaki mam kolor kupic jestem ciemna blondynka z niebieskimi oczami, jasna oprawa oczu, teraz jestem dosc blada ale latem opalam sie na jasne zloto.

Gość fanatycznafankaelvisa
ja uzywalam inglota, byl calkiem niezly i dosc wydajny a do tego tani okolo 13zl.

Gość Dior Chanel
Chanel Pro lumiere - cudny trojkolorowy roz. Kolory mozna laczyc albo stosowac kazdy osobno. Efekt bardzo naturalny a kolory wprost stworzone dla blondynek z jasna cera. Nowy roz Diora tez jest fajny. Ma forme sypkiego pylku.Oba kosmetyki daja swietlisty efekt bo zawieraja odbijajace swiatlo drobinki.

L\'oreal ma bardzo fajne. Sa takie w kwadratowych pudeleczkach z lusterkiem w srodku, dolaczony pedzelek jest calkiem ok, efekt bardzo naturalny i delikatny.A i bardzo fajne kolorki do wyboru. Ja mam, odcien 4 Rosewood i jest naprawde ok. Sa jasniejsze i ciemniejsze, na pewno znajdziesz cos dla siebie:)

Gość macie inne propozyje

Gość ja lubię
Maybelline - Expert Wear Blush odcień: 69 - Babydoll peach - bardzo naturalny beżowy, moj pierwszy i ... jedyny róż.

Gość jowankaaa
odnośnie różu to czy to prawda że- do brunetek to róż typowo różowy a do dziewczyn zjasna karnacją blondi róż własnie ten pomarańczowo brązowy??/ tak wczoraj mówili w tvn style LOL ja od wieków stosuje dla siebie a mam ciemna karnacje i włosy róż brązujący taki.....