Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jarzembina_czerwona

ciucholand -który warto odwiedzic w Krakowie?

Polecane posty

Gość tez sie chetnie dowiem

Gość masa tego
ale ja najchetniej kupuje na karmelickiej, krakowskiej i ok .warszawskiej

Gość jerzembino
na kalwaryjskeij to nie wiem a na krakowskiej to chyba z 6 jest tle sie doliczyłam

Gość a znacie cos w nowej hucie

Gość lola45
a kupujecie moze w robanie??? u mnie na osiedlu jest taki zagladam zadko ale czasem uda sie kupic cos fajnego....

Gość h,ksdfnolsvomjvli.s
no to tak... długo szukałam.. i mogę ci podać parę hmm no więc tak... na Filipa są 3 albo i 4... ale najlepszy jest chyba ten który możesz spotkać idąc w strone ul. Długiej. Co do Długiej to tam są bodajże dwa second-handy, jeden kolo ccc, a drugi niedaleko Nowego Kleparza.. Słyszałam też o ciuchach na ul. św Agnieszki, Placu Nowym, os. Kolorowym, os, Teatralnym... Ale tak ogólnie to najczęściej gdy mam juz w planie chodzić po ciuchach to jadę w stronę podgórza- tam jest chyba najwięcej..To tak xD: Na starowiślnej jest kilka.. Najczęściej słyszałam o tym, na skrzyżowaniu z ul. Dietla.. ostatnio próbowałam go odnaleźć.. ale oczywiście z moją orientacja w terenie nic nie znalazłam xD. Hmm... potem jest taki fajny na Miodowej (bodajże przystanek dalej..). Lubie tam chodzić- kiedyś znalazłam tam dwie fajne koszule.. Potem słyszałam że jest na Stradomskiej jakiś.. tak samo jak z tą Strowiślną nie znalazłam go... Dalej to jest na Lwowskiej (chyba dwa). Na Limanowskiego na wprost przystanku. Na rynku podgórskim jest chyba jeden. yy.. na św.Wawrzyńca jest taki genialny- zawsze można tam coś znaleźć- POLECAM xD... Potem to.. nie pamiętam ulicy, ale jest taki ciucholand na wspost przystanku tramwajowego. To gdzieś w okolicach Starowiślnej, Wawrzyńca... yy jadąc chyba 11-ką. no i.. jest też na Złotej jesini taki tani sklep z ubraniami SNC.. czasami warto go odwiedzić- ja kiedyś kupiłam sobie tam takie fajne szorty, które później będąc w galerii były na wystawie w sklepie coloseum ;-D Ale najlepszy myślę że jest.. yy na tomeksie... tzn tam koło namiotu... Tam jest najwięcej fajnych rzeczy- kiedyś znalazłam tam idealnie dopasaowaną marynarkę.. Myślę że pomimo wszystko warto chodzic do second handów.... Oszczędza się kasę, można znaleźć coś orginalnego i.. jest sie ekologicznym :-). To żadna ujma Pozdrawiam