Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmm bylo bosssko

MACIE OCHOTE rzucic sie na waszego faceta, kiedy on....

Polecane posty

Gość mmmmmm bylo bosssko

cos robi i jest taki niby zamyslony...moj wczoraj majstrowal cos przy komputerze byl taki seksownie skupiony...siedzial do mnie tylem a ja probowala czytac i nei moglam sie skupic....rrrrrany on ma taki bosssski tylek...moze to dlatego tak na mnie dziala ze jest taki przystojny? macie tak kobiety....oczywiscie nie dalam mu spokoju, wzielam szybki prysznic, wlozylam biala bawelniana koszylke i majteczki (takie lubie najbardziej, bez jakichs koronek)...i go dosiadla....rany niech on zbrzydnie bo sie wykoncze!

Gość taaaaaaaaaaa
wzięłam szybki prysznic i założyłam białą bawełniają koszulkę i majteczki i go dosiadłam... mój ukochany wibrator...

Gość zmien faceta
na brzydala:) i ------no problem:)

Gość i musialas zalozyc dwa topiki
?:O

Gość tak se pisze
no, mamy...albo te prace domowe np przy remoncie i takie seksowne napiecie miesni i koncentracja na zadaniu mmmm....

Gość Mrauuu mrauuuuuuu
Mnie też się darzył podobny incydent... Podoba mi się syn mojej koleżanki. Od jakiegoś czasu zauważyłam że chłopak spoglada często na mój dekolt, a jeszczse bardziej na pupę :p On jest raczej nieśmiały do dziewczyn i czasami jest mi go po prostu trochę żal... dwa miesiące temu niechcący podejrzałam jak się zabawiał swoim członkiemw toalecie i muszę przyznać że zrobiło mi się mokro w szparce (jednak coś w tym jest, że zakazany owoc lepiej smakuje). W poprzedni piatek usiadłam obok niego, kazałam mu zamknąć oczy, po czym odchyliłam kołdrę i zanużyłam jego penisa w swoich ustach :) Mniam mniam, smakował dużo lepiej niz wszystkie inne kutasy, które dotychczas obrabiałam, a jego młody właściciel jęczał z zachwytu jak opętany. Po kilku krótkich chwilach miałam na twarzy jego gorącą spermę.

Gość pani ch
najczęściej z nożem :o