Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruuuuda kitaa

najgorsze znaki zodiaku?

Polecane posty

Gość marcelina p.
najgorsze to baby skorpiony i faceci panny :D

Gość jl5edfghj
blizniat nie lubie w porzadku barany, lwy

Gość Amii111111
Według mnie nie ma złego znaku zodiaku :P Lubię astrologię i trochu wiem :) :) :) Na przykład zodiakalne barany są bardzo kochliwe,szybko się nudzą w związku, ciekawe nowości :) , są energiczne i bezpośrednie.Są dobrymi przewodnikami, mają predyspozycje rządzenia innymi.. W całym znaku zodiaku lubię koziorożca, choć sama jestem rakiem :P . Koziorożce są tacy dystyngowani, odpowiedzialni, tacy pożądniccy - hihi- .. Pozdrawiam!

Gość kacha23222
ja jestem koziorozcem i porządnicka to nie jestem - jestem uparta ,mam sklonnosci melancholijne oraz jestem straszną bałaganiarą, nie lubie tłumów jak miec kolezankę to jedna lub dwie ale zaufane ,czasami jestem naiwna.Baranów nie lubie znalam jednego to bił swoją zonę. ehhh

Gość kacha23222
a znacie sie cos na ascendentach ?? podobno maja duzy wplyw na charakter.

''Ja natomiast nie potrafie sie porozumiec z Koziorożcami. I najchętniej omijam je szerokim łukiem :) Może to wszystko wina tego, że ja jestem spod znaku lwa?'' podpisuję się pod tym tylko że niestety własnego ojca nie ominę Koziorożec - Saturn (21.XII - 19.I) Każde zdrowe i dbające o swój rozwój społeczeństwo powinno natychmiast izolować osoby spod znaku Koziorożca. Koziorożec, sam alkoholik i analfabeta, chętnie deprawuje młodzież, gwałci staruszki, póki nie popadnie w nieuchronną impotencję. Nadaje się wyłącznie do kopania rowów, a i to pod nadzorem. W życiu rodzinnym przeważnie bije. } Myrevin-Wszystko poza biciem rodziny się zgadza... -wręcz przeciwnie,to bicie sie właśnie bardzo zgadza!!! Lew - Słońce (22.VII - 21.VIII) Urodzeni pod znakiem Lwa od najmłodszych lat mają skłonności do narkomanii, pijaństwa i najbardziej brutalnej rozpusty. Nie lubią się uczyć, z trudem kończą szkoły, nawet specjalne. Uwielbiają krzywoprzysięstwo i bardzo chętnie zeznają przed sądem. Zdemaskowani wywołują awantury i dantejskie sceny. W życiu rodzinnym, Lwy na szczęście nie uczestniczą za to tutaj się ani jedna rzecz nie zgadza :P chociaż nie lubie się uczyć

Gość naj naj naaaj
najgorszy znak to facet skorpion. zwlaszcza w milosci

A ja jestem bliźniak i nie jestem dwulicowy. No, może trochę. Jestem wierny. To znaczy staram się. Nie kłamię. No, chyba, że muszę. Wobec kobiet jestem szczery i uczciwy. Na północy szczery, na południu uczciwy.

Gość bliżnięta są paskudne
kłamią jak najęte, są fałszywe, dwulicowe, chytre, skąpe, zazdrosne wiele rzeczy mogę znieść ale brzydzę się osobami które są fałszywe i obłudne

Gość bliżnięta są paskudne
bliźniak którego znam co innego mówi, co innego robi a jeszcze założyłabym się że w tym samym czasie co innego myśli.... tak kombinuje że często sam się gubi we własnych kłamstwach, krętactwach i próbach by z innych zrobić durni.... kłamie a jego kłamstwa są tak przewidywalne pusty śmiech ogarnia jak się słucha i obserwuje takiego bliźniaka, aż ma się wrażenie że mu się trybiki w głowie zacierają tyle wysiłku wkłada w zmyślanie bzdur

ja jestem spod znaku lwa i nigdy nie moglam sie dogadac ze skorpionami, jakos czuje takie odpuchanie. za to bardzo dobrze dogaduje sie z wodnikami i innymi znakami. nie lubie facetow baranow- straszni kretacze, co do blizniat jakos nie mialam do czynienia, lubie raki.

Gość a ze mnie wada jest
Waga - Wenus (22.IX - 22.X) To przesądza właściwie o wszystkim. Wagi mają krótką pamięć i wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip, ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie mają natomiast szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłości, rozumu i zdrowia. Tutaj to chyba wszystko się zgadza hihi....

Gość a ze mnie waga jest *
tam mialo byc waga...

Gość Nic dziwnego
Skorpion tylko do lozka nigdy do oltarza:O Panny babki-do odstrzalu:O

A ja nie przeklinam, nie piję i nie palę. Ch(o)lera, piję i palę.

Gość Nic dziwnego
Sorry, najgorsze sa skorpiony babki i faceci, zli , msciwi, zazdrsni ludzie. Bez wyjatku.

Gość kizia__mizia
A ja tam lubie skorpiony - mają silny charakter, no i w łóżku są pierwsza klasa, przynajmniej faceci. Nie lubie baranów - zarówno kobiet jak i mężczyz. Sama jestem Rybą - a szkoda...

Gość SKORPIONY I RYBY

Gość */*/*/*/*/
Byk - Wenus (19.IV - 19.V) Wdzięk powiatowego Casanovy i skłonności homoseksualne. Niczym niezmącone przekonanie, że jest pępkiem świata. Lubi mizdrzyć się zarówno przed lustrem jak i w pracy. Najbliższą rodzinę terroryzuje od urodzenia do późnej starości. Nigdy niczego nie czyta, choć o wszystkim ma z góry wyrobione zdanie. Poci się. Ja to byczyca jestem i powiem Wam, że z tym mizdrzeniem się to całkowita nieprawda!!! Mogłabym obyć się bez lustra. Nigdy nie lubiłam być w centrum uwagi więc pępkiem świata nigdy nie byłam. Czytam bardzo dużo i pewne rzeczy wolę przemilczeć niż na siłę udowadniać komuś swoją rację. Nigdy nie całowałam się z dziewczyną więc skłonności homoseksualne też odpadają. Lubię za to terroryzować innych i niestety, ale pocę się! Tyle o mnie...

Gość baby panny

Gość nie no...
dla każdego znajdzie się jakaś wada. dla mnie skorpion może być najgorszym znakiem ale ty będziesz go uwielbiał, ja mogę lubić wszystkie panny a dla ciebie kontakt z nimi to horror. Trochę dystansu!

Gość Nic dziwnego
No dobrze ale jak wytlumaczyc ze przez skorpionice i panny wylalam wiele lez? A nie nap przez raki? I ze skorpiony mezowie moich 3 kolezanek bili ja i zdrzdzali a nie np. wodniki?

Gość baby panny

Gość nie no...
Może akurat tak Ci się złożyło. Czysty przypadek. Ja równie dobrze mogę powiedzieć, że każdy rak doprowadzał mnie do depresji a wodnik nie potrafił się całować. Z panną natomiast tworzę harmonijny związek. A bił mnie baran>>>

Gość wiewiórka82
A ja uważam ze najgorsze są RAKI - kobiety, SKORPIONY - faceci, WAGI -kobiety i faceci :P

Gość Niviuk
Ja jestem bliźniakiem i wiem że to jest znak spod ciemnej strony mocy ;) Zawsze wybiorę "elastyczność i dyplomację" niż bolesną prawdę prosto w oczy. To flirtowanie to też mocno powiedziane, raczej docenianie walorów wszystkich kobiet. I uważam że Wagi i Barany są super, bardzo lubię ludzi spod tych znaków, więc "ci źli" mogą z powodzeniem obracać się w swoim kręgu. :)

Gość Ginger_red
Miau. A ja jestem typowym strzelcem, urodzinki mam wtedy kiedy tina turner. Strzelce są aktywne, przyjacielskie, uparte (czasami trzymające się kurczowo swojego zdania aż do końca), niespokojne, ale z drugiej strony to osoby o filozoficznych duszach, pociąga je nieznane. No więc, u mnie na plus- wodnik (mrrr mój luby), waga, bliźnięta (kobiety), lew, koziorożec (kobiety), ani na plus, ani na minus- ryby, skorpion, na minut- koziorożce (faceci), raki (w szczególności kobiety, są takie wkurzające), barany, byki inne strzelce!

Gość faceci Ryby to największe
lenie. Baby skorpiony mają ciężki charakter. Ja jestem panna, ale w ogóle nie pasuję do ogólnie przyjętego stereotypu kobiety panny... za to mam identyczne cechy jak napisała kobita...... czyli szczera do bólu, mówię co myślę - jedni mnie za to kochają inni nienawidzą !!! jestem przebiegła, wredna, mściwa i nie martwię się co inni myślą. Tylko kobita... to skorpion a ja panna... aa i niby panny to wieczne "dziewice" a ja mam temperament i wieczną ochotę na sex... tyle w temacie. aha, ale jedyne z czym się zgodzę to w domu mam porządek - bo panny to takie porządnickie... ale pedantką nie jestem, tylko nie lubię syfu

Gość faceci Ryby to największe
cholerka pomyliłam się!!!!!!!!! Miało być faceci RAKI to największe LENIE a nie ryby !!!!!!!!! Przepraszam wszystkie ryby, choć ryby są mściwe :) Ale serio wszyscy faceci RAKI jakich znam to takie nieroby że szkoda gadać....

Gość skorpion1313
najgorsze bliźniaki i faceci i kobiety,najfajniejsze strzelce